promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hogy tehetett ilyet? II. Erzsébet királynő temetéséről izléstelen képet posztolt Bear Grylls, most erről beszél a fél világ
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bear Grylls, a híres túlélő bocsánatot kért, amiért „vidámnak” tűnt a királynő temetésén. Medve, valódi nevén Edward Michael Grylls részt vett a Királynő Temetésén a londoni Westminster Abbeyben.

Rengeteg ismerős arcot lehetett látni a Westminster Abbeyben, ahol több ezer ember jelent meg, hogy leróják tiszteletüket a néhai királynő előtt. Őfelsége emlékét a brit királyi család tagjai, politikusok és más jelenlévő VIP-személyek tisztelték meg, a becslések szerint világszerte több milliárd ember hallgatta a televíziós műsort.

A néhai királynő temetésén 2000 vendég között ott volt Bear Grylls is, aki a cserkészek képviselőjeként vett részt a szertartáson. Becenevén Medve, aki 2019-ben kitüntetést kapott a királynőtől, a megemlékezés után egy fotósorozatot tweetelt, és azt mondta: "Ez egy nap, amelyet soha nem felejtünk el"

A kalandort lefotózták, amint fekete kabátban, fehér ingben, fekete nyakkendőben és szürke csíkos nadrágban érkezett a királynő állami temetésére. Az istentisztelet előtt azonban fülig érő mosollyal egy szelfiben így nyilatkozott: "Örülök, hogy a húgommal, Larával lehetek a temetés előtt..."

Ez sokaknál rosszallást váltott ki, hiszen nem igazán ízléses fotót rakott ki a legrosszabb pillanatban.

Forrás: Profimedia

Azonban bocsánatot kért, miután mosolyogva és integetve jelent meg a szertartáson. "Nagyon sajnálom, ha vidámnak tűntem, amikor ilyen szomorú napon gyűltünk össze. Nem úgy értettem"

Medvét 2009-ben nevezték ki főcserkésznek, 34 évesen, így ő volt az Egyesült Királyság legfiatalabb főcserkésze abban az időben. 2018-ban ő lett a cserkészet világának első főnagykövete, amely szerint ő felelős a cserkészet értékeinek népszerűsítéséért a világ előtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás