promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivien megtörte a csendet, reagált a gusztustalan, rosszindulatú beszólásokra
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vasvári Viviennek megvan a véleménye a negatív kommentelőkről.

A közönség leginkább a Feleségek luxuskivitelben című reality műsorból ismerheti Vasvári Vivient, aki az utóbbi években az Instagram egyik legnagyobb magyar sztárja lett, hiszen már több mint 800 ezer követője van a platformon, ami az ország lakosságának egy jelentős része. Nem meglepő, hogy ilyen sokan érdeklődnek iránta, hiszen rengetegen nagyon vonzónak tartják őt, így örülnek a rajongói/hódolói, mikor „villantós” képeket rak ki magáról – az alábbi cikkünkben is van róla egy elég merész felvétel:

A nagy figyelem több rosszakarót is hoz magával, így számtalanszor előfordult már, hogy Vasvári Vivien egészen gusztustalan beszólásokat kapott, amikben vagy a kinézetét szidják, vagy a megnyilvánulásait figurázzák ki. A színésznő/modell most tartott egy rövid kérdezz-feleleket az Instagram oldalán, ahol megkérdezték tőle, hogyan kezeli a negatív kommenteket, ő pedig őszinte választ adott.

„Van jobb dolgom, mint foglalkozni velük, szerencsére időm sincs ezeket olvasni, de ha lenne sem olvasnám! Tudjátok mindig az ítélkezik, aki nincs rendben magával. A karma pedig nem alszik! En nagyon hiszek benne. Csak sajnálni tudom azokat, akik másnak az életével vannak elfoglalva, elég unalmasak lehetnek nekik a mindennapok”

– írta egy Insta Storyban Vasvári Vivien.

Tény, hogy az a legjobb megoldás, ha figyelmen kívül hagyjuk a rosszakarók hozzászólásait, de mindenki tudja, hogy elég nehéz ezt megtenni, hiszen az emberben mindig ott mocorog az igazságtalanság elleni cselekvésvágy, ezért folyton meg akarjuk védeni magunkat. De ez egy igazi szélmalomharc, mivel internetes trollok mindig lesznek, így valóban érdemes úgy tennünk, mint Vasvári Vivien, hiszen az ignorálás ebben az esetben tényleg eredményesebb, ha a lelki nyugalmunkat nézzük.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás