promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zámbó Krisztián barátnője elképesztően dögös bikiniben, aztán pedig Kim Kardashian játszadozik egyet a melleivel – válogatás
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végül jön majd a felnőtt filmes Riley Reid, aki szinte csak a fenekét mutogatja.

Biztos sokaknak feltűnt, hogy nem az van a címben, hogy Zámbó Krisztián exbarátnője. Ennek az a különlegessége, hogy az énekes tegnap nyilvánosságra hozta, hogy ismét együtt van Takács Zsuzsannával. Pedig az elején úgy tűnt, hogy most valóban végleg szakítanak. Megpróbáltak barátok maradni, de közben rájöttek, hogy nem tudnak egymás nélkül élni. Ha minden jól megy, akkor a páros össze is fog házasodni, és majd valamikor érkezhet a baba. A nagy örömre összeszedtünk nektek néhány igazán dögös bikinis képet Takács Zsuzsannáról.

Kim Kardashian neve 2007-ben akkorát robbant, hogy azonnal a világ egyik legismertebb celebje lett belőle. Ugyebár akkor indult el az E! nevezetű tévécsatornán az ő és családja életét bemutató valóságshow, a Keeping up with the Kardashians. Kanye West állandóan rá szokott nézni Kim Kardashian Instagram-oldalára. Valószínűleg le fog esni az álla, hogy ha meglátja, milyen dögös az exe. Kim Kardashian ismét saját fehérneműmárkáját reklámozza – több kép is van, ne felejtsetek el lapozni.

Ashley Mathews, ismertebb nevén Riley Reid amerikai pornószínésznő. Rövid ideig sztriptíztáncosnőként dolgozott, mielőtt 2010-ben, 19 éves korában belévágott volna a felnőttfilmes iparba. Nem rég született gyereke, de már újra csúcsformában van. A képeken főleg a popsijával fogtok találkozni.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás