Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.huEzen az oldalon felnőtt tartalom található!

Ha azt szeretnéd, hogy a számítógépedről kiskorú ne férhessen hozzá efféle tartalmakhoz, használj szűrőprogramot!


Elmúltál már 18 éves?

Nem
Pokrivtsák Mónika ledobott 20 kilót, és büszkén bevállalta az anyaszült meztelen képeket

Pokrivtsák Mónika ledobott 20 kilót, és büszkén bevállalta az anyaszült meztelen képeket

Színes

Pokrivtsák Mónika ledobott 20 kilót, és büszkén bevállalta az anyaszült meztelen képeket

Színes

Promotions 08:38

Az egykori tévés műsorvezető a Playboyban meztelenkedett.

Ki emlékszik még Pokrivtsák Mónikára? Alighanem nagyon sokan, hiszen egy ilyen jellegzetes nevet igen nehéz kitörölni az emlékezetünkből. A múlt felidézését kétségkívül az is segíti, hogy a mutatós egykori tévés műsorvezető és színésznő a Playboyban is megmutatta magát a rajongóknak.

Mónikának jó érzéke volt a médiavilághoz, hiszen az eredeti családneve (Szalai) helyett már a kezdetektől a Pokrivtsákot, elhunyt férje nevét használta, éppen a szokatlansága miatt. Az áprilisban már a 48. születésnapját ünnepelt egykori tévés celeb jelenleg Floridában él, és légiutas-kísérőként dolgozik, ami nem idegen számára, hiszen a  Malévnál dolgozott, mielőtt 1997-ben az RTL Klubhoz jelentkezett.

2008 májusában az akkor 33 éves Mónika levetkőzött a legismertebb férfimagazin magyar kiadása számára. A korabeli beszámolók szerint harmadszorra mondott igent, akkor már hét éve fűzte a Playboy, hogy ne szégyellősködjön, és mutassa meg magát.

Megérte a várakozás, hiszen a pimaszul szexi műsorvezetőről valóban izgató képek készültek, ráadásul éppen a 100. lapszámba kerülhetett bele, amivel pluszfigyelmet tudott magára irányítani. A címlapon fekete bugyiban, eltakart mellekkel pózolt, a belső lapokon viszont már kendőzetlenül megmutatott mindent.

Sokak számára az volt a legizgatóbb fotó, amelyen egy kanapén, hason fekve tette közszemlére hibátlan popsiját, de a melleit sem takargatta immár, azok gyanús hegyessége pedig arra utalt, hogy Mónika talán már plasztikai műtéten is átesett. A derekára kötözött vékony láncon lógó ékszer pedig a legkényesebb helyre irányította a figyelmet.

“Most érkezett el az idő testileg, lelkileg és szellemileg arra, hogy bevállaljam ezt a fotózást. Nemcsak azért, mert ledobtam jó néhány kilót, hanem mert megtaláltam azt a súlyt, amivel nőies vagyok, nem túl vékony, hanem amilyennek lennie kell. Sugárzik a képekről, hogy 33 éves koromra beértem mint nő”

- nyilatkozta akkoriban Mónika az RTL Klubnak. A műsorvezetőn állítólag már 20 pluszkiló volt, aztán túlzásba vitte a fogyókúrát, és már csont-bőrnek látszott, de 2008-ban valóban a csúcsformáját mutatta. A Playboy képein persze lehetett némi szépítés, a bal mellén lévő tetoválást például egy az egyben eltüntették.

Mónika akkoriban egy üzletemberrel járt, viszont pár hónappal a fotózás után már a szakításukról írtak a lapok. A férfi állítólag nem bánta párja erotikus fotózását, amely olyannyira jól sikerült, hogy még a Playboy mexikói kiadása is igényt tartott a képekre.

Fotók a Velveten.

Friss beszélgetés Mónikával a Palikék Világa by Manna YouTube-csatornán:

Borítókép: YouTube (screenshot)