promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pokrivtsák Mónika ledobott 20 kilót, és büszkén bevállalta az anyaszült meztelen képeket
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori tévés műsorvezető a Playboyban meztelenkedett.

Ki emlékszik még Pokrivtsák Mónikára? Alighanem nagyon sokan, hiszen egy ilyen jellegzetes nevet igen nehéz kitörölni az emlékezetünkből. A múlt felidézését kétségkívül az is segíti, hogy a mutatós egykori tévés műsorvezető és színésznő a Playboyban is megmutatta magát a rajongóknak.

Mónikának jó érzéke volt a médiavilághoz, hiszen az eredeti családneve (Szalai) helyett már a kezdetektől a Pokrivtsákot, elhunyt férje nevét használta, éppen a szokatlansága miatt. Az áprilisban már a 48. születésnapját ünnepelt egykori tévés celeb jelenleg Floridában él, és légiutas-kísérőként dolgozik, ami nem idegen számára, hiszen a  Malévnál dolgozott, mielőtt 1997-ben az RTL Klubhoz jelentkezett.

2008 májusában az akkor 33 éves Mónika levetkőzött a legismertebb férfimagazin magyar kiadása számára. A korabeli beszámolók szerint harmadszorra mondott igent, akkor már hét éve fűzte a Playboy, hogy ne szégyellősködjön, és mutassa meg magát.

Megérte a várakozás, hiszen a pimaszul szexi műsorvezetőről valóban izgató képek készültek, ráadásul éppen a 100. lapszámba kerülhetett bele, amivel pluszfigyelmet tudott magára irányítani. A címlapon fekete bugyiban, eltakart mellekkel pózolt, a belső lapokon viszont már kendőzetlenül megmutatott mindent.

Sokak számára az volt a legizgatóbb fotó, amelyen egy kanapén, hason fekve tette közszemlére hibátlan popsiját, de a melleit sem takargatta immár, azok gyanús hegyessége pedig arra utalt, hogy Mónika talán már plasztikai műtéten is átesett. A derekára kötözött vékony láncon lógó ékszer pedig a legkényesebb helyre irányította a figyelmet.

“Most érkezett el az idő testileg, lelkileg és szellemileg arra, hogy bevállaljam ezt a fotózást. Nemcsak azért, mert ledobtam jó néhány kilót, hanem mert megtaláltam azt a súlyt, amivel nőies vagyok, nem túl vékony, hanem amilyennek lennie kell. Sugárzik a képekről, hogy 33 éves koromra beértem mint nő”

- nyilatkozta akkoriban Mónika az RTL Klubnak. A műsorvezetőn állítólag már 20 pluszkiló volt, aztán túlzásba vitte a fogyókúrát, és már csont-bőrnek látszott, de 2008-ban valóban a csúcsformáját mutatta. A Playboy képein persze lehetett némi szépítés, a bal mellén lévő tetoválást például egy az egyben eltüntették.

Mónika akkoriban egy üzletemberrel járt, viszont pár hónappal a fotózás után már a szakításukról írtak a lapok. A férfi állítólag nem bánta párja erotikus fotózását, amely olyannyira jól sikerült, hogy még a Playboy mexikói kiadása is igényt tartott a képekre.

Fotók a Velveten.

Friss beszélgetés Mónikával a Palikék Világa by Manna YouTube-csatornán:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás