promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka elővette az érzelgős énjét - hatalmas nap ez Dundika életében
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majoros Hajni nagyon boldognak tűnik a képen, amit Majka megosztott a követőivel.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy jelenleg Majka Magyarország egyik legnagyobb sztárja, hiszen folyamatosan járja a zenekarával az országot, minden héten láthatjuk őt a TV2-n a Sztárban sztár leszek! című műsorban, ráadásul szinte nem telik el úgy nap, hogy ne halljunk valamit róla a bulvároldalakon. Sőt, a családjából nemcsak ő az, akiről sűrűn cikkeznek az újságok, hiszen a felesége, Majoros Hajni, azaz Dundika is a figyelem középpontjában van:

Majka és Dundika két közös gyermeket nevelnek, és már hosszú évek óta együtt vannak, de csak tavaly mondták ki hivatalosan is a boldogító igent. Akkor viszont igazán megadták a módját, hiszen az álomesküvőjükön a magyar celebvilág színe-java ott volt, és együtt mulatott velük a nagy napon – nem csoda, hogy sokan még azóta is erről beszélnek.

A minap ismét egy fontos esemény érkezett el Majka és a szeretett felesége életébe, ugyanis szeptember 20-án volt Majoros Hajni születésnapja, amit természetesen meg is ünnepeltek: a rapper kirakott egy fotót, amin Dundika két csodaszép virág között mosolyog, maga előtt egy finomnak tűnő tortával.

„Happy Muterkám”

– írta Majka a felvételhez, amire három szívecskével reagált a szerelme a kommentszekcióban.

Dundika minden bizonnyal megosztotta a családjával is az ínycsiklandó édességet, amin ugyan nem látszódik, hogy pontosan hány éves lett, de egy gyors internetes keresés után kiderülhet bárki számára, hogy egészen pontosan a 39. születésnapját ünnepelte az egykori modell, akinek évekkel ezelőtt sikerült elrabolnia Majka szívét, és a jelek szerint azóta is boldogok együtt.

Íme Majka posztja, amivel a szülinapos feleségét köszöntötte:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás