promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szeretőjéről akarja elnevezni a feleségétől születendő gyermekét a világhírű énekes?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

TikTokon bukhatott le Adam Levine.

A megcsalás opcionális. Amikor egy ember azzal védekezik, hogy nem tudta, mit csinál, illetve, amikor azt próbálja elhitetni, hogy valójában nem ment félre, mert nem jelentett semmit sem, akkor mindig nagyon gúnyosan nézek. Amikor kiderül a félremenés, az alkalmi szexpartner kiléte, akkor sokan nagyon gyorsan az áldozat szerepébe próbálnak kerülni, mint akik mindent is megbántak volna már a legelején. Mint akiket kényszeríteni kell a vágy megélésére, pedig – és ezt nagyon sokan elfelejtik – két ember kell egy szexuális viszony kialakításához is.

Emily Ratajkowski – modell és „A testem" szerzője –, az Adam Levine és Sumner Stroh botrányról rakott ki egy videót a minap a saját Instagram felületén Story formájában:

„Nem értem, miért hibáztatjuk továbbra is a nőket a férfiak hibáiért, különösen, ha fiatal, alig 20 éves nőkről van szó, akik olyan hatalmi pozícióban lévő férfiakkal kezdtek viszonyt, akik kétszer annyi idősek, mint ők. A hatalmi dinamika annyira ferde, hogy az már nevetséges."

A Maroon 5 énekese, Adam Levine már nyolc éve házas a Victoria's Secret modellel, Behati Prinsloo-val, aki – mint a napokban kiderült – a harmadik közös gyermeküket hordozza a szíve alatt. Ennek örömére a 23 éves Sumner Stroh, Instagram-modell, egy igen kedves ajándékkal lepte meg a házaspárt: TikTok videóban hozta napvilágra, hogy a nős férfi manipulálta őt, és mint bizonyításképpen, Stroh üzeneteket is megosztott a követőivel, amiket állítólag maga Adam Levine írt neki az Instagramon keresztül. A fiatal modell lány szerint az énekessel többször személyesen is találkoztak sőt, nem is olyan régen felhívta telefonon, hogy megkérdezze Sumnert, hogy mit szólna hozzá, ha a születendő fiúgyermeke az ő nevét kapná majd meg.

Levine az elejétől kezdve tagadta az állításokat, miközben rengeteg támadás érte a kialakult szituáció miatt, ami mondjuk nem is meglepő. Szeptember 20-án este viszont az énekes megpróbált tiszta vizet önteni a pohárba, és leírta a gondolatait az álláspontjával fűszerezve az Instagram felületén.

„Sok mindent mondanak most rólam, és szeretném tisztázni a dolgot. Nem megfelelően ítéltem meg magamat sem, amikor a feleségemen kívül más nőkkel beszélgettem, illetve bármilyen módon flörtöltem. Nem volt viszonyom, viszont az életem egyik nehéz időszakában sajnos átléptem egy határt"

– kezdte monológját, majd azzal fejezte be, hogy:

„Naiv és hülye voltam, hogy majdnem kockára tettem az egyetlen dolgot, ami igazán számít nekem: a feleségemet és a családomat. Soha többé nem fogom megcsinálni, és vállalom a teljes felelősséget. De túl leszünk rajta, és együtt átvészeljük Behatival."

Ez a vallomása pont olyan, hogy igen, szeretőm volt, de sosem fogom ezt ténylegesen kimondani. Vagy vajon kinek van igaza?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás