promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kanye West megsértődött - Vajon mit szólna ehhez Kim Kardashian?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ye, vagyis Kanye West már máshogy éli az életét.

Sokáig tele volt a sajtó a Kardashian-West házassággal és válással, bár szerencsére külön-külön is képesek alkotni.

Kenya West például a GAP együttmükődést utasította el a napokban, majd az Instagram oldalán tett közzé képeket egy látszólag ismeretlen iskola tanulóiról. Természetesen a képeket azóta törölte már, jó szokásához híven. De a diákok a saját diákjai voltak, mivel a híres-hírhedt rapper az oktatási rendszerben látja jelenleg a jövőjét, így keresztény magániskolát nyitott Kaliforniában, a Simi Valleyben. Az iskolát az édesanyja után nevezte el, így lett Donda Academy.

A Donda hivatalos weboldala szerint a magániskola legfőbb feladata az, hogy az „integritás és a gondoskodás etikáján keresztül készítsék fel a diákokat arra, hogy a vezetők következő generációjává váljanak."A tantárgyi kurzusok között szerepel például a matematika-, és természettudomány, a vizuális művészet, illetve film-, és parkour foglalkozások. Természetesen, van istentisztelet is. Ezt olvasva még meg is lehetne nyugodnunk, hogy nem valami szektaképzésről van szó...

Viszont az már kicsit gyanús, hogy semmiféle bővebb információt nem lehet tudni magáról az intézményről: az, hogy kik tanítanak itt, hogy mi bővebben az oktatási menet, vagy hogy egyáltalán kik járnak ide, az sehol sincs feltűntetve. Viszont nagyon sok híresség támogatja a Donda Academyt, amiről szintén csak elvétve lehet hallani. A Rolling Stone cikke szerint a szülőknek még egy titoktartási megállapodást is alá kell írniuk, amikor beíratják a gyerekeiket.

A Rolling Stone újság elmondása szerint jelenleg az iskola még nem akkreditált, és Kanye West csak azt sajnálja, hogy az ő gyerekei nem járnák ebbe az intézménybe. Vajon Kim Kardashian miért nem engedte meg? Milyen lehet, milyen szabályokkal mükődhet egy olyan iskola, amit Kenya hozott létre?

Vagy inkább kérdezzük azt, hogy a Donda Academy tényleg azért jött létre, hogy nevelje és tanítsa a gyerekeket?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás