promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lakatos Márk zseniálisan reagált Korda György megdöbbentő kívánságára
Borítókép:  youtube.com/BudapestAirport (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lakatos Márk általában szétszedi a celebeket, de Korda György esetében kivételt tett.

Az ország egyik legismertebb és legkedveltebb stylistja, Lakatos Márk az utóbbi időszakban igazi véleményvezér lett, hiszen rengetegen imádják a TikTok videóit, amikben különböző magyar hírességeknek megy neki, persze szinte mindig poénosan. Legutóbb például Ördög Nóra kapta meg tőle a magáét, miután a műsorvezető egy Insta Storyban elsírta magát, hogy az új sminkmárkáját valami miatt letiltotta a Facebook és az Instagram:

Lakatos Márk persze nem mindig ilyen kemény, hiszen van, hogy ő is inkább a pozitív oldaláról fogja meg a dolgokat, főleg, ha esetleg olyan hírességekről van szó, akiket kedvel, vagy valami miatt tiszteli őket. Valószínűleg a legendás Korda György is közéjük tartozik, ugyanis most egy kifejezetten kedves, pozitív videót készített az élesnyelvű stylist a több évtized után újra előkapott „Reptér” című gigasláger méltán népszerű előadójáról.

Lakatos Márk arról értekezett a minap a TikTokon, hogy Korda György meglepő módon azt szeretné, ha róla neveznék el azt az utcát, amiben lakik, de a stylistnak támadt egy sokkal jobb ötlete: szerinte sokkal jobb lenne, ha inkább a Korda György Nemzetközi Reptér viselné büszkén az aranytorkú énekes nevét – ezzel pedig természetesen a „Reptér” című örökzöld nótára célzott a stílusos sztár.

Az eddigi visszajelzések alapján nagyon sokan kifejezetten remek, sőt, zseniális ötletnek tartják, amit Lakatos Márk mondott, hiszen egy reptérnél szinte nem is létezik tökéletesebb hely, ahol örökké fennmaradhatna Korda György neve. Egyelőre sajnos sok esély nincs erre, de az biztos, hogy minden idők egyik legjobb poénja lenne, ha egyszer valóra válna a dolog – bár az utcanév még lehet, hogy összejön egyszer.

Itt lehet megnézni Lakatos Márk videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás