promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Drámai vallomást tett Schobert Norbi, ezt senki sem hitte volna róla
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi titkát most már az egész ország tudja.

Schobert Norbi a közösségi oldalán tett közzé egy motivációs videót, amiben drámai vallomást tett. A fitneszguru elárulta, hogy nem kívánt terhességből született, ugyanis édesanyja párja nem akarta őt, emellett sokat beszélt nehéz gyermekkoráról. Elmondása szerint nagyon nehéz volt úgy felnőnie, hogy vérszerinti édesapja nem volt vele.

Norbinak nem volt apaképe, nem tanulta meg a helyes táplálkozást, megevett 5-6 tábla csokit, emiatt pedig kövér kisfiú volt. Sokan csúfolták is az iskolában, és végül a testneveléstanára segítségével kezdett el az egészséges életmód felé orientálódni. A kis Norbi néhány hónap alatt annyira megerősödött, hogy testnevelés órán már lábfogás nélkül is tudott kötelet mászni. Később triatlonozni kezdett, amit aztán egy súlyos sérülés miatt kellett abbahagynia.

„Egy Vasi vasemberversenyen elestem, és nem tudtam lábra állni, a gerincem részlegesen eltört. Minden, amit elértem, dugába dőlt, mert át kellett esnem egy gerincműtéten, fel kellett állnom a tolókocsiból. A műtét után kezdtem el aerobikozni a Margitszigeten”

- mesélte Norbi, aki miután elvesztette a nagyszüleit és az egész családja tönkrement, megtanulta, milyen igazán mélyen lenni.

Nagyszülei halála után állt rendőrnek, hogy pénzt tudjon keresni, majd később a főiskolára is beiratkozott, ahol jogot tanult, de ezzel együtt a Testnevelési Egyetemre is járt. Főiskolai évei alatt kezdte el megalapozni vállalkozását, ami mára egy egész birodalommá nőtte ki magát. Persze a mostani időszak Schobert Norbiéknak sem könnyű, hiszen nemrég pont arról beszélt, hogy az üzleteiben eddig 150-200 ezer forintba került a rezsi, ami mostanra 1 millió forintra duzzadt.

A fitneszguru drámai videóját alább nézhetitek meg, amiben még többet mesél múltjának titkairól.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás