promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Francia bugyiban és tangában is észvesztően néz ki a 44 éves, érett magyar műsorvezetőnő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sándor Orsi továbbra is modellkedik, és nagyon jól teszi.

Sándor Orsit két évtizede ismerhette meg Magyarország, a csodás szőkeség 2003-ban nyerte meg a Miss Balaton szépségversenyt. Azóta nemcsak modellként, de műsorvezetőként és színészként is kipróbálhatta magát, sőt a közösségi oldalain élénk kapcsolatot ápol a rajongóival is.

A januárban már a 45. születésnapját ünneplő szépség rengeteg praktikus tanácsot oszt meg követőivel, az Instagramon például 51 ezren várják epedve, hogy posztoljon valamit. A hölgyeket persze ki lehet elégíteni lakberendezési ötletekkel, a férfiak azonban másra vágynak.

Szerencsére Orsi róluk sem feledkezik meg, így az erősebb nem tagjai gyakran megcsodálhatják bomba alakját. A csinos modell persze nem mindig rájuk gondol egy-egy intimebb poszt megosztásánál, legutóbb például kifejezetten a hölgyeknek címezte megjegyzését a legújabb fehérneműiről:

„Egy év kellett, hogy megszokjam a magas derekú farmer divatot. Ezt a magas derekú bugyit 5 perc alatt szerettem meg a próbafülkében, pedig ha nem fotózunk, magamtól biztos nem próbáltam volna fel. Neked melyik tetszik jobban, a vékony vagy a széles fazon?”

– tett fel a kérdést Orsi, a fekete bugyi-melltartó kombináció láttán pedig alighanem sokaknak elállt a lélegzetük. A műsorvezető-modell az ablakban állva, és a fürdőkádnak dőlve is remekül mutat a fekete francia bugyiban (bocsánat: magas derekú bugyiban), illetve a tangában, az izgató melltartóról már nem is beszélve.

Biztosan sokan emlékeznek még arra is, amikor lila bugyiban kergette őrületbe a követőit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás