promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdöbbentő fordulat Berki Krisztián ügyében
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Váratlan fordulatról számolt be a rendőrség.

Berki Krisztián májusban bekövetkezett halála után a BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya Vecsésen elfogta a 42 éves K. Istvánt, aki feltételezhetően a médiaszemélyiség drogdílere lehetett. A férfi lakásán 50 gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat és két nagy értékű személyautót foglaltak le a rendőrök, K. István mellett azonban egy 48 éves férfit is őrizetbe vettek; így két gyanúsítottja volt az ügynek.

A büntetőeljárásnak továbbra is két gyanúsítottja van, azonban a Telex nemrég megtudta a rendőrségtől és a Fővárosi Főügyészségtől, szabadságot korlátozó intézkedés jelenleg senkire sincs érvényben, vagyis mindkét gyanúsított szabadlábon van.

Korábban az az információ terjedt szét a magyar sajtóban, hogy Berki Krisztián lakásán kokaint találtak a rendőrök, amit a vecsési K. István adhatott el neki; ezt azonban a rendőrség a mai napig sem erősítette meg.

Berki Krisztián halála óta már több, mint négy hónap telt el, de özvegye, Berki Mazsi máris túllépett rajta. Mazsi már hónapok óta párkapcsolatban él egy izmos, gazdag üzletemberrel, akinek köszönhetően el tudott utazni Balira, és ki tudta bérelni a balatoni luxusvillát. Újdonsült párja köszönhetően továbbra is luxus körülmények között tudja élni az életét, és egy 75 millió forintos autóval tudja járni Budapest utcáit. Mazsiról, kislányáról és szerelméről nemrég újabb lesifotók kerültek ki, amelyen az látszik, hogy ismét elutaztak valahova, de azt egyelőre nem tudni, hogy merrefelé, mennyi időre, és vajon ez is része-e Mazsi lélekgyógyító magánterápiájának.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás