promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lesifotó buktatta le Berki Mazsit, Szabó Zsófi levetkőzött
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Lara fotóját még Rubint Réka sem hagyta szó nélkül, Berki Mazsit új párjával kapták lencsevégre, Kulcsár Edináról pedig kellemetlen felvétel került ki. Ezek voltak a Promotions legolvasottabb cikkei ezen a héten.

Schobert Lara nemrég olyan fotókat rakott ki a közösségi oldalára, amit az édesanyja, Rubint Réka sem tudott szó nélkül hagyni. A fitneszlady ezt kommentelte 18 éves lánya legújabb képeihez.

Berki Mazsiról nemrég lesifotók kerültek ki, amelyek lebuktatták a luxusözvegyet. A képeken Mazsi új barátjával látható, akivel egész éjszaka bulizott és csókolózott; azóta kiderült, hogy ki a titokzatos, kigyúrt üzletember.

Szabó Zsófi egy évtizede a magyar férfiak álomnője volt. Az RTL Klub műsorvezetője nemrég igazán pikáns fotókat rakott ki, amelyeken levetkőzött, így mindenki alaposan szemügyre veheti rajtuk formás idomait.

[[cikk3]]

Hamar kiderült, hogy melyik versenyzőt utálják legjobban a Házasodna a gazda nézői. A magyarországi kommentelők nem fogták vissza magukat, és elmondták őszintén a véleményüket Veráról.

[[cikk4]]

Nem öregedett éppenséggel jól az a kép Kulcsár Edináról, ami nemrég pillanatok alatt körbejárta a világhálót. A fél országot megdöbbentette az a kellemetlen felvétel, ami nemrég kikerült róla az internetre.

[[cikk5]]

A kilencvenes évek egyik legnagyobb kultfilmje, a Macska-jaj szereplői sosem öregszenek és változnak meg a képzeletünkben, ám nem úgy a valóságban. A Dadan-t alakító Srđan Todorović-ra például már rá sem lehet ismerni.

[[cikk6]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás