promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Évtizedes titokra derült fény Koós János halála után
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Három évvel Koós János halála után pont került az évtizedes szóbeszéd végére.

Köztudott, hogy Fodor Zsóka és Koós János között egykor nagy szerelem volt, ami a mai napig közkedvelt beszédtéma. Nem véletlen, hiszen sok pletykát lehetett hallani arról, hogy a legendás énekes Zsókával megcsalta a feleségét, Dékány Saroltát.

Ez a titok mind ez idági tisztázatlan maradt, azonban a Barátok közt Magdi anyusa most végleg pontot tett ennek az ügynek a végére. Fodor Zsóka többször is volt házas, de Koós János volt mindig is a színésznő életének legnagyobb szerelme. Zsóka annak idején képes volt akár több száz kilométert is utazni, hogy láthassa Jánost. Szakításuk után barátok maradtak, és ez a jó viszony Koós János 2019-ben bekövetkezett haláláig kitartott.

Korábban többször is mutatkoztak együtt különböző eseményeken, gálákon, ahol felelevenítették a közös emlékeket. Ez is lehet az oka, hogy sokan arra gyanakodtak, hogy Zsóka és János között ismét fellángolt a szerelem, és az énekes a színésznővel csalta meg Dékány Saroltát. Fodor Zsóka a Star magazinnak adott interjút, amiben elmondta az igazságot arról, hogy mi volt közte és Koós János között.

„Janiért megőrültek a nők, én magam is nagyon szerettem. Nagy szerelem volt. Fantasztikus embert ismertem meg a személyében, a haláláig jó barátom maradt. A sztárgálákon biztosra vehető volt, hogy egymás mellé ülünk. Jani szerette, ha mellette vagyok, mert nem sok olyan ember vett részt a bálokon, akivel a múltról, a közös emlékekről tudott volna beszélgetni. Mindig mondtam neki, hogy a jóisten a hangja mellett olyan jólelkű feleséget adott neki, mint Saci, akinél tökéletesebb párt nem is találhatott volna. Amikor meglátott rögtön mondta: "Gyere Jani, itt a szerelmed." Pedig amikor szerelembe estünk Jani nőtlen volt, szóval nem vettem el senkitől, nem csalta meg velem Sacit, és senki mást”

- fogalmazott a színművész.

 
[[
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás