Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kulcsár Edina és G.w.M bevállalták: az egész ország láthatja őket szenvedni

Kulcsár Edina és G.w.M bevállalták: az egész ország láthatja őket szenvedni

Színes

Kulcsár Edina és G.w.M bevállalták: az egész ország láthatja őket szenvedni

Színes

Baranyecz János 09:39

Olyasmire vállalkozott Kulcsár Edina és G.w.M, amire eddig még soha.

Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolata mondhatni viharosan indult még januárban, hiszen mindössze három nappal az után derült ki a dolog, hogy az egykori szépségkirálynő bejelentette, válik a férjétől, Csutitól. Ez a gyorsnak tűnő váltás nem mindenkinek tetszett, ezért az utóbbi hónapokban rengeteg támadást kaptak a kommentelőktől, de úgy tűnik, hogy ez csak megerősítette a szerelmüket, hiszen nemrég szinte egy atombomba erejével csapott le a hír, hogy máris az első közös gyermeküket várják.

Minden jel arra utal, hogy jelenleg nem is lehetne boldogabb Kulcsár Edina és G.w.M, hiszen folyamatosan szerelmes üzenetekkel bombázzák egymást a közösségi oldalaikon. Így érthető, hogy ők is bevállalták a TV2 hamarosan induló napi realityjét, a Párharc című műsort, amiben magyar sztárpárok mérkőznek meg egymással, miközben egészen durva feladatokat kell végrehajtaniuk – minden bizonnyal ez a csatorna határozott válasza az RTL-en futó Nyerő Párosra.

A Párharcot a TV2 honlapja szerint a műsorvezetésben már rutinos Stohl András vezeti majd, a versenyzők pedig ők lesznek:

  • Kulcsár Edina és G.w.M;
  • Gáspár Evelin és Varga Attila;
  • Varga Viktor és Zsembera Liliána;
  • Chris Tanoh „Csoki” és Egedi Hedda;
  • Heatlie Dávid és Heatlie Dóra;
  • Aryee Claudia Dedei „Tücsi” és Sofron István;
  • Monoki Lehel és Gyenesei Leila;
  • illetve Gaál Noémi és Bán Tamás.

Már ki is jött az első, rövid kedvcsináló a Párharchoz, amiben egyebek között azt is láthatjuk, hogy G.w.M feje a víz alá kerül, ő pedig hősiesen tűri az egész világ szeme láttára a szenvedést, miközben Kulcsár Edina aggódik érte. Ez is azt mutatja, hogy tényleg lesz pár elég kemény feladat, amik során a legnagyobb félelmeikkel kell szembenézniük a versenyzőknek – ez pedig egyet jelent azzal, hogy a nézők egy nagyon izgalmas műsort fognak kapni.

Itt lehet megnézni a hamarosan induló Párharc rövid előzetesét:

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria