promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Metzker Viktória melleitől még a nyugodt tenger is megvadul
Borítókép:  Liner
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Metzker Viktória imádja mutogatni hatalmas melleit.

Metzker Viktória, az egykori nyuszilány viszonylag koráb, még 20 éves korában döntött úgy, hogy megcsináltatja a melleit. Azóta is úgy érzi, hogy inkább egy gyermek születése után kellett volna kés alá feküdnie.

„Én életkorhoz kötném, mikor lehet megcsináltatni. Nekem például nem volt jó élmény az első orvos, aki megcsinálta. Utána ki kellett cserélni egyet, mert volt egy betokosodás”

Metzker Viki első implantátumát egy év után kellett kicserélni, mert fájdalmai voltak. 21 éves korában egy nagyobbat tettek be neki, ami hozzájárul ahhoz, hogy szebb dekoltázsa legyen. A dekoratív lemezlovas biztos nagyon szeretheti a műmelleit, hiszen a közösségi oldalára feltöltött képei között alig találni olyat, ahol az ikrek ne lennének középpontban.

Nemrég például egy intim képet tett közzé, ami a fürdőszobában készült. Viki egy szál törülközőben pózol a tükör előtt, és miközben fotózta magát, a mellei kis híján kiestek a takarásból.

Egy másik képen a dj megmutatta, milyen csodálatosan festenek a keblei a tengerparton. Metzker Viki oldalról villantotta meg a melleit, és ezt írta mellé:

„- Mit keres?
- Egy életen át tartó pillanatot!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás