promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence megtette a nagy bejelentést, sokan vártak már erre
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Istenes Bence ott folytatja, ahol abbahagyta.

Az utóbbi hónapokban több cikk is megjelent arról, hogy a feltételezett jelek szerint Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata romokban hever, és lehet, hogy külön utakon folytatják tovább. Az érintettek nem igazán beszéltek erről, de úgy tűnik, hogy szerencsére minden rendben van közöttük, és ha voltak is problémáik, azokat meg tudták beszélni – bár ez sem szüntette meg a szakításukról szóló pletykákat.

Istenes Bence nemrég az RTL-en futó Tehetség első látásra című műsorral kedveskedett a közönségnek, de aki kedveli a híresség munkásságát és személyiségét, az pontosan tudja, hogy az IstenEst című YouTube műsora a legjobb választás, ha igazán kötetlenül szeretnénk látni őt – most pedig remek hírt kaptak a rajongók, ugyanis hamarosan véget ér a hosszú ideje tartó várakozás.

Istenes Bence bejelentette, hogy szeptember 19-én, hétfőn elindul az IstenEst legújabb, 4. évada, ráadásul új hajjal várja a nézőket a műsorvezető – sőt, az is kiderült, hogy először heti két adás kerül majd fel az internetre, majd decemberben már minden egyes héten kapunk egy IstenEst epizódot, ami biztos, hogy sokak számára örömteli információ.

Arról még egyelőre nincs hír, hogy esetleg Marics Peti is visszatér-e az IstenEst új évadában, de az eddigi visszajelzések alapján rengeteg kommentelő szeretné újra látni a VALMAR énekesét, aki éppenséggel Tóth Andi pasija – nem csoda, hiszen Marics Peti mindig képes vidám perceket okozni a nézőknek, ezt a műsort pedig azért szeretik olyan sokan, mert őszinte és szórakoztató.

Itt lehet megtekinteni Istenes Bence bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás