promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Fördős Zé csapata által kitalált kihíváson röhög a fél ország
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez most csak kolbász szinten gasztronómia, de még annyi se.

Júniusban véget ért A Konyhafőnök legújabb évada az RTL Klubon. Úgy alakult a végre, hogy Rácz Jenőnek, és Sárközi Ákosnak is volt egy versenyzője a fináléban, de a végén utóbbi őrülhetett.

A három órás főzést követően, a zsűri döntése alapján Varga Patrik lett A Konyhafőnök 2022-es győztese és a 10 millió forint tulajdonosa. Vajda Luca végül egy desszertnyivel maradt le A Konyhafőnök címről, de nem csak a legjobban teljesítő piros kötényes versenyző lett, hanem Fördős Zé egykori sárga csapatának első finalistájaként végzett.

Valószínűleg szokás szerint ősszel indul majd A Konyhafőnök VIP, amit már nagyon várnak a rajongók. Ha valaki addig éhezik a gaszto-realityre, akkor marad neki a Séfek séfe a TV2-n, aholVomberg Frigyes, Wolf András és Tóth Gabi férje, Krausz Gábor igyekszik megtalálni Magyarország kulináris zsenijét.

Azt már a sors akarta így, hogy A Konyhafőnök oszlopos tagjának, vagyis Fördős Zének a gasztronómia lett az élete. Itt jött egy fordulat is, mivel akkori vállalkozása megbukott, így az öccsével 2012-ben eldöntötték, hogy főzős videókat fognak készíteni. Pont jókor, mert ez a hullám iszonyatosan kezdett beindulni.

A Street Kitchen-t Facebookon már lassan 360 ezer ember követi. Az oldal roppant aktív, és gyakorlatilag ontja magából a tartalmakat. A múltkor kitaláltak egy kihívást, ami tényleg fél Magyarországot jókedvre derítette. Persze főleg a kommentelőknek volt köszönhető.

Az ST-nek csak annyit kellett kiírna, hogy cseréljenek ki a hozzászólok a filmek címében egy szót arra, hogy „kolbász”. Természetesen zseniális alkotások születtek így:

„Hófehérke és a 7 kolbász”

„A kolbász 50 árnyalata”

„Aranyhaj és a nagy kolbász”

„Felkolbászolhatók”

„Kolbászokkal táncoló”

„Reszkessetek, kolbászok”

Ha nektek ezektől jobb jut eszetekbe, akkor irány kommentelni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás