Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szegedi Fecsó és a dögös szerelme különleges módon jelentették be a nagy hírt

Szegedi Fecsó és a dögös szerelme különleges módon jelentették be a nagy hírt

Színes

Szegedi Fecsó és a dögös szerelme különleges módon jelentették be a nagy hírt

Színes

Promotions 10:10

Blondie legújabb klipje hatalmas meglepetést tartogatott a rajongóknak.

Szegedi Fecsót a legtöbben Vasvári Vivien párjaként ismerték meg, de az üzletember azóta is aktív a médiában, mióta különváltak a színésznővel. Fecsó jelenleg egy Bea nevű nővel van, aki Blondie-ként indított nemrég zenei karriert, és úgy tűnik, hogy nagyon boldogok együtt – pedig pár hónapja nagy füsttel szakítottak, miután többen is azzal vádolták meg Fecsót, hogy megcsalta velük Beát.

Mi sem bizonyítja jobban Szegedi Fecsó és Blondie szerelmét, minthogy újabb szintre emelték a kapcsolatukat, ezt pedig a rapperhölgy legújabb klipjében közölték a világgal. Az „Ártatlan Angyalok” című dal ráadásul az eddigi visszajelzések alapján meglepően jól sikerült – legalábbis Blondie előző két zenéjéhez képest, amiket nagyon durván lehúztak a kommentelők YouTube-on.

„Szeretnénk veletek megosztani egy örömhírt, amit 8 hónapja próbálunk titokban tartani. Hamarosan eggyel többen leszünk. Jön a mi kis csodánk, akit már nagyon várunk. Írtam is egy dalt az érzéseimről, ami a szerelmemről, a kisfiamról, és a születendő babánkról szól”

írta a közösségi oldalán Blondie.

Az „Ártatlan Angyalok” videójából kiderül, hogy Szegedi Fecsó és Blondie családjához egy kisfiú fog hamarosan csatlakozni – érdekes, hogy az üzletembernek, illetve a szerelmének is van már egy fiúgyermekük az előző kapcsolatukból.

Itt lehet megnézni Blondie legújabb klipjét, amiben természetesen Szegedi Fecsó is feltűnik, ráadásul megörökítésre került benne az a megható pillanat is, amikor megtudta, hogy kisfia lesz:

Borítókép: youtube.com/Blondie Music Official (screenshot)