promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A nagymellű modell szoknyáját teniszezés közben kapta fel a szél, nem volt arra bugyi
Borítókép:  VOI
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Daniella nem vett bugyit, a szél leleplezte.

Daniella Chávez a chilei Las Condesben született 1989. október 26-án. Miután 2007-ben beérettségizett, beiratkozott az Adolfo Ibáñez Egyetemre, ahol üzleti kommunikációból BA diplomát szerzett. Egyetemi végzettsége ellenére mégsem az üzleti életben helyezkedett el, úgy döntött, inkább megvalósítja az álmát, hogy modell legyen. 24 évesen meg is kapta élete első munkáját a Playboy-nál, és hamarosan meztelen modellként vált népszerűvé.

2016-ban hozta le létre az Instagram-fiókját, ahol elkezdte saját félmeztelen fotóit megosztani. Ennek köszönhetően rohamosan elkezdett növekedni a követők száma, mostanra már több, mint 16,7 millióan követik őt a közösségi oldalán.

A chilei kebelcsoda híresen rajong a fociért, ráadásul állítása szerint korábban Cristiano Ronaldo barátnője is volt. Daniella nagyon szereti a rancaguai O'Higgins futballcsapatot, amit már régóta szeretne megvásárolni, mert véleménye szerint hozzá nem értő emberek vezetik a klubot. Ezt az OnlyFans-ra feltöltött fotóiból befolyt, közel 3 milliárd forintnak megfelelő pénzből finanszírozná meg.

Azonban Daniella Chávez nemcsak a focit, de a teniszt is nagyon kedveli; utóbbival kapcsolatban nemrég egy fotózáson is részt vett Miami-ban. Már több, mint 100 ezren lájkolták azt a képet, amit a modell az Instagram-ra töltött fel. Ezen jól látszik, hogy egy apró, fehér szoknyát visel, amit a szél felkapott, és megmutatta, mi van alatta. Szemmel láthatóan Daniella nem visel alsóneműt.

(Fotó: Origo)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás