promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina nem tud visszajönni Magyarországra
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina nem tudja elhagyni Olaszországot.

Kulcsár Edina a hétvégén munkaügy miatt utazott el Olaszországba, ahol véletlenül elcserélte a bőröndjét. Az egykori szépségkirálynő utána minden követ megmozgatott, hogy megtalálja az elhozott bőrönd tulajdonosát, és visszakapja a sajátját. Ráadásul mindezt egyedül kellett megoldania, hiszen párja, G.w.M nem kísérte el erre az útra.

Szerencsére a bőröndös mizéria boldog befejezéssel zárult, ugyanis Edina az Insta Story-jában tudatta a követőivel, hogy megvan a bőröndje, de a megpróbáltatások ezzel nem értek véget. Mikor Edináék fel akartak volna szállni a repülőre, közölték velük, hogy sztrájk miatt határozatlan ideig nem indulnak el a járatok, és így jelen pillanatban nem tud hazajönni Magyarországra.

„Kicsit hihetetlen, ami történik itt velem ezen az úton. [...] Be szerettünk volna szállni, előre mentünk, már a folyosón voltunk, hogy beszállunk, majd hosszas várakozás után egyszercsak azt mondták nekünk, hogy forduljunk vissza, mert valami van. Hát mi történt itt a reptéren? Kitört a sztrájk, úgyhogy jelenleg itt várunk és nem tudjuk, hogy mikor tudunk felszállni, ha egyáltalán felszállunk”

- mesélte a közösségi oldalán Edina.

Azóta eltelt majdnem 12 óra, és nem tudni, hogy a várandós édesanya továbbra is az olaszországi repülőtéren várakozik-e, vagy felszállt-e már a repülőjük.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás