promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A csúcsbombázó 24 éves német színésznő, akinek a lábai előtt hever fél Németország
Borítókép:  Katalin Vermes / Netflix / The Hollywood Archive / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jeanne Goursaud a Barbárok című Netflix-sorozat egyik főszereplője.

2000-ben a Netflix saját gyártásában megérkezett a streamingszolgáltató műsorára a Barbárok névre keresztelt német sorozat, amely Németország történelmének egyik korai nagy, egységesítő eseményéről regél nekünk. Arról az időszakról, amikor még nem volt egységes Német Birodalom vagy Németország, csupán megannyi német törzs élt a Római Birodalom határterületein. A birodalom pedig az oszd meg és uralkodj elvét alkalmazva próbálta a törzsek életét befolyáslni. Szerencsétlenségükre akadt egy római neveltetésben részesülő barbár, aki úgy gondolta, hogy ennek véget kell vetni.

Így jutunk el a Teutoburg-i csatáig, amelyet a sorozat is bemutat, de elsősorban arra koncentrál, hogy jutunk el idáig. A film nagyon sok jelenetét Magyarországon forgatták, így azok, akik nézik az epizódokat, talán ismerős tájakat is felismerhetnek. A sorozat egyik főszereplője Thusnilda, akit Jeanne Goursaud játszik a szériában. Ő korunk egyik legismertebb német színésznője, aki a sorozatok mellett már több, nagy költségvetésű német filmben is szerepelt. Németországban azonban még kozmetikumokat népszerűsítő reklámokból is ismerik őt.

A színésznő most újra az érdeklődés középpontjába került világszerte azért is, mivel a Barbárok sorozat folytatódik a Netflixen, méghozzá idén októberben, amikor megérkezik a második évad a népszerű streamingszolgáltató repertoárjára.

Thusneldát szinte fel sem ismernétek 21. századi ruhákban? Szerencsére tudunk segíteni, mivel a népszerű színésznőnek van Instagram-oldala is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás