promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sári Évi újra bikinibe bújt, és a melleivel lenyűgözte egész Ibizát
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színész-énekesnő alighanem a szülinapját ünnepelte a paradicsomi helyen.

A napokban ünnepelte a 45. születésnapját Sári Évi, aki alighanem ebből az alkalomból egy fantasztikus utazással lepte meg magát. A színész-énekesnő az Instagramja tanúsága szerint a puccos Ibizát és Formenterát kereste fel egy rövid (utó)nyaralásra.

Nyilvánvalóan a paradicsomban vakációzhatott, és hogy a követői is részesüljenek a forró hangulatból, Évi néhány fürdőruhás képpel örvendeztette meg őket. Az első napokban neonzöld bikiniben mutatta meg bámulatos alakját, ezt az év eleji zanzibári kiruccanásán még nem láthattuk rajta, de egy itthoni napfürdőzésén már igen.

A szőke bombázó később fekete bikinire váltott, amit alighanem azért tarthatunk szexibbnek, mert közelebbről mutatta meg benne magát. Az Insta-posztjai tanúsága szerint az egyik barátnőjével pózolt a parton, pasi tehát ismét nem kísérte el az útra.

„Már itthon vagyok, próbálok visszarázódni a hétköznapokba, ami nem könnyű egy ilyen nyaralás után! Ott nem volt időm posztolgatni, sűrű volt a program, ezért csak most mutatom meg például ezt a helyet. Csodaszép volt ez a part, és a Sunset Ashram nevű étterem is szuper volt megint, az egyik kedvenc helyem”

– árult el apró, de fontos részleteket a nyaralásáról. Az említett Sunset Ashram egyébként egy nyitott, félig étterem, félig bár, természetesen gyönyörű kilátással az azúrkék tengerre. A konyhája indiai, japán és persze mediterrán ételeket kínál, így Évinek és barátainak alighanem rengeteg lehetőségük nyílt a kóstolgatásra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás