promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most az Amerikai pite szabadszájú csajózógépének, Stiflernek az öccse, aki idén lett 36 éves

Így néz ki most az Amerikai pite szabadszájú csajózógépének, Stiflernek az öccse, aki idén lett 36 éves

Borítókép:  Profimedia/©Universal/Courtesy Everett Collection
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Emlékezhetünk az ugribugri kissrácra, aki néha feltűnt a színen.

Bár Steven Stifler öccse igazából külön filmet is kapott a kánonon kívül, talán nem ez a legmaradandóbb Amerikai pite-film a több elkészült kiegészítő alkotás közül, amelyeket egy kicsit talán Jim faterjának jelenléte köti össze. A zenetáborban 2005-ben jelent meg, Stifler öccse volt a főszereplője, akit Tad Hilgenbrink alakított úgy, hogy szerette volna lemásolni az eredeti szaga Stiflerének rengeteg kis ikonikus beszólását, arcjátékát.

Ám az ereedti filmekben nem ő alakította Stifler öccsét, hanem Eli Marienthal, aki idén töltötte be a 36. életévét. És Magyarországon még talán a Hóbarát névre keresztelt filmből láthatjuk, amely szintén egy kötelező eleme a magyar karácsonyoknak a tévében.

Eli Marienthal folytatta színészi pályafutását, és nagyobb és kisebb sorozatokban szerepelt, de általában csak kisebb szerepeket kapott, legutóbb például, 2017 és 2019 között a The North Pole című tévészériában láthattuk őt. A színész amúgy meglehetősen élénk életet folytat a közösségi médiában, nagyon sok képet is posztol magáról, így könynen rátalálhatunk, nem úgy, mint több Amerikai pite-szereplőe, akik nagyon nem kértek a közösségi médiából. A Paul Finchet alakító Eddie Kaye Thomasról pédául közel 5 éve nem került fel semmi a közösségi médiumokra.

Így néz ki most Eli Marienthal: