promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most az Amerikai pite szabadszájú csajózógépének, Stiflernek az öccse, aki idén lett 36 éves
Borítókép:  Profimedia/©Universal/Courtesy Everett Collection
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emlékezhetünk az ugribugri kissrácra, aki néha feltűnt a színen.

Bár Steven Stifler öccse igazából külön filmet is kapott a kánonon kívül, talán nem ez a legmaradandóbb Amerikai pite-film a több elkészült kiegészítő alkotás közül, amelyeket egy kicsit talán Jim faterjának jelenléte köti össze. A zenetáborban 2005-ben jelent meg, Stifler öccse volt a főszereplője, akit Tad Hilgenbrink alakított úgy, hogy szerette volna lemásolni az eredeti szaga Stiflerének rengeteg kis ikonikus beszólását, arcjátékát.

Ám az ereedti filmekben nem ő alakította Stifler öccsét, hanem Eli Marienthal, aki idén töltötte be a 36. életévét. És Magyarországon még talán a Hóbarát névre keresztelt filmből láthatjuk, amely szintén egy kötelező eleme a magyar karácsonyoknak a tévében.

Eli Marienthal folytatta színészi pályafutását, és nagyobb és kisebb sorozatokban szerepelt, de általában csak kisebb szerepeket kapott, legutóbb például, 2017 és 2019 között a The North Pole című tévészériában láthattuk őt. A színész amúgy meglehetősen élénk életet folytat a közösségi médiában, nagyon sok képet is posztol magáról, így könynen rátalálhatunk, nem úgy, mint több Amerikai pite-szereplőe, akik nagyon nem kértek a közösségi médiából. A Paul Finchet alakító Eddie Kaye Thomasról pédául közel 5 éve nem került fel semmi a közösségi médiumokra.

Így néz ki most Eli Marienthal:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás