promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lakatos Márk is elárulta a véleményét Gáspár Laci botrányáról: „Ez elfogadhatatlan”
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lakatos Márk sem bírta szó nélkül hagyni azt, ami Gáspár Lacival történt Balatonfüreden.

Lassan az ismert stylist, Lakatos Márk lesz az ország legszórakoztatóbb véleményvezére, hiszen bármi fontos dolog történik a hazai sztárvilágban, szinte biztos, hogy ő is megszólal azzal kapcsolatban. Nemrég például Majkának ment neki elég keményen, miután a rapper kiállt a ToiToi vécés, megcsalós botrányával elhíresült Azahriah mellett – mindenképp érdemes megnézni Lakatos Márk videóját erről:

A minap nagy port kavart egy felvétel, amin azt láthatjuk, hogy Gáspár Laci heves szóváltásba keveredik egy balatonfüredi bár személyzetével, ráadásul rasszista jelzőkkel is illetik őt a videón. Az énekes szerint nem megfelelően bántak velük a helyen, a szórakozóhely szerint pedig pont, hogy ő okozta a problémát a viselkedésével, így egyelőre még kérdéses, hogy mi a teljes igazság – de természetesen Lakatos Márknak megvan a határozott véleménye erről az esetről is.

„Az egyik személyzet »b*dös c*gány«-nak hívta Lacit. Ezt nem lehet csinálni. Ez rasszizmus, ez elfogadhatatlan. Bárhogy is viselkedik egy vendég, bárhogy reagál arra egy személyzet, ilyet nem lehet mondani”

mondta Lakatos Márk.

A kommentelők persze egyetértenek a stílusos hírességgel, hiszen akár Gáspár Laci a hibás, akár a szórakozóhely, az biztos, hogy nem szabad rasszista jelzőkkel illetni a másikat. Egyelőre még nem lehet tudni, hogy lesz-e folytatása az X-Faktor mentorának botrányának, de sokan abban reménykednek, hogy valahogy sikerül elsimítaniuk a dolgokat, és nem mérgesedik el még jobban a helyzet.

Lakatos Márk amúgy nemrég G.w.M-nek és Kulcsár Edinának is beszólt egy kicsit a meglepetés babájuk miatt, ráadásul nagyon mókásan:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás