promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lakatos Márk úgy nekiment Majkának, hogy abba a fél ország belepirult
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lakatos Márk nem kímélte Majkát, ráadásul Azahriah is megkapta tőle a magáét.

Pár hete nagy port kavart, mikor kikerült egy felvétel, amin Azahriah egy ToiToi vécénél „akciózott” egy lánnyal. A barátnője megbocsátotta neki a félrelépést, és a botránynak köszönhetően pedig szinte az egész ország megismerhette a fiatal előadó nevét. Még Majka is kiállt mellette a minap, de úgy tűnik, hogy ezzel csúnyán kihúzta a gyufát Lakatos Márknál, aki nemrég többek között Berki Mazsinak is durván nekiment:

Azahriah a Budapest Parkban a színpadon azt mondta – persze keményebb szavakkal –, hogy kellő alkoholos befolyásoltság alatt a „2/10-es” csajokat is „elkapja”, ezzel pedig eléggé megalázta az alkalmi partnerét. Majka a védelmére kelt a ToiToi vécés botrány után, és szinte azt állította, hogy ő is azért kezdett el annak idején zenélni, hogy neki is ilyen „kalandjai” legyenek. Nem is kellett ennél több Lakatos Márknak, hogy nekimenjen a rappereknek:

„[Azahriah] gyakorlatilag azt mondja, hogy ő valami elképesztő alkoholos befolyásoltság alatt az élő fába is beledugja, ha éppen úgy van. Majkának ez nagyon tetszik, és azt mondja, hogy szuper. Ő ezért lett rapper, hogy ő is a ToiToi mögött k*rjon. Sőt, még azt is elmondja, hogy mit kéne a lányos apukáknak csinálni, miszerint meg kéne nevelni a kislányaikat. Magyarul: hogyha ezt egy fiú csinálja, akkor az vagány és menő, ha egy lány csinálja, akkor meg egy ordas r*banc? Majka, te erre neveled a két fiadat?

És egyébként, ha már a r*bancozásról beszélünk, meg a nők tárgyiasításáról, akkor feleséged, és gyermekeid édesanyja, Dundika vajon mit szól ehhez?”

– mondta Lakatos Márk.

A kommentelők az eddigi visszajelzések alapján egyetértenek Lakatos Márkkal, aki eléggé odaszúrt azzal Majkának, hogy a feleségét, Majoros Hajnit, vagyis Dundikát is megemlítette, hiszen ő még a Playboy-ban is szerepelt, így minden bizonnyal pontosan tudja, hogy milyen rettenetes érzés, ha valakit tárgyiasítanak és elítélnek a neme, vagy éppenséggel a külseje miatt.

Itt lehet megtekinteni Lakatos Márk videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás