promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabit is elvesztették, most már biztos, hogy átok sújtja a TV2-t
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyik baj éri a másik után a csatornát, szinte már felsorolni is nehéz.

A TV2 sajtóeseményen akarta beharangozni két húzóműsora indulását. A Sztárban sztár leszek, illetve a Séfek séfe új évada is szeptember elején startol, hogy beindítsák az őszt, ám a csatorna nagyszabásúra tervezett, főzéssel egybekötött beharangozója nem a tervezett módon sikerült.

A rengeteg meghívott sztár közül ugyanis többen távol maradtak, Pápai Joci betegséggel küzd, Majka nyaral, Tóth Gabi és Krausz Gábor pedig koronavírusosak lettek. Az utóbbit Tilla kotyogta ki, Ördög Nóri pedig rögtön rápirított, hogy ezt az információt az énekesnő talán jobb szerette volna inkább titokban tartani.

Tóth Gabira egyébként rájár a rúd, hiszen az elmúlt héten két koncertjét is el kellett halasztani a vihar miatt, most pedig a fertőzés miatt nem állhatott közönség elé. De mondhatjuk azt is, hogy az egész TV2-t átok sújtja mostanság.

A pechsorozat – rendhagyó módon – egy örömhírrel kezdődött, Kulcsár Edináról ugyanis kiderült, hogy babát várnak a párjával, a rapper G.w.M-mel. A kismama emiatt természetesen visszalépett a Dancing with the Starstól, a helyét pedig Berki Mazsi vette át, aki – Lakatos Márk kifejezésével – víg özvegyként áll a parkettre, mindössze 4 hónappal azután, hogy elvesztette Berki Krisztiánt.

Az átok aztán egy sérülés formájában csapott le a táncos műsorra, Pap Dorci partnere, Sebesi Hunor ugyanis szilánkosra törte a csuklóját, így Dorci az előző évadokból jól ismert Baranya Dávid oldalán fog versenyezni.

Mi jöhet még? A kérdésfeltevés ennyi baj után már jogos lehetett, és valóban, ismét beütött a krach. Feltehetőleg kiszivárgott ugyanis, hogy kik lesznek a Farm VIP döntősei, és milyen celebek tűnnek majd fel a műsorban. Vajon ezzel vége a sornak?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás