promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Metzker Viktória hatalmas mellei nem bírják a bezártságot, szabadulni akarnak
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Metzker Viktória ezzel az intim képpel közölte.

Metzker Viktória nem áll meg egy napra sem. A dekoratív lemezlovas fellépésről-fellépésre jár szerte az országban, és ahová csak beteszi a lábát, ott hatalmas bulit csap. A hosszú, hajnalig tartó partik alaposan kimerítik a dj-t, aki nemrég az Insta Story-jában írta le, hogy nagyon fáradt, de egyáltalán nem foglalkozik vele, amíg azt csinálhatja, amit szeret.

„Hétfő óta vagyok úton minden nap..ez volt a 8. fellépésem és holnap még van 1..! Hangom kivan, izomláz meg kimerültség. Hülye, aki azt mondja ez nem munka. De, az is! Csak én azt csinálom, amit szeretek! Ellenben qva fárasztó tud lenni, de legalább a magam ura vagyok! Azért jó lesz majd pihenni is picit”

Kétség sem fér hozzá, hogy ennyi munka után Metzker Vikinek is kijár a megérdemelt pihenés, és hamarosan alkalma is lesz rá. A lemezlovas egy intim képpel közölte a követőivel, hogy nemsokára indul nyaralni. Ezt egy korábbi bikinis képpel jelentette be, amin jól látszik, hogy a hatalmas mellei nem nagyon akarnak a fürdőruhában maradni.

Viktória egyelőre nem árulta el, hogy hova utaznak, most még csak a követői fantáziájára bízta az úticélt, aztán hamarosan úgyis nyaralós képekkel lesz tele az Instagram-oldala.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás