promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett élete legmerészebb fotózását egy férfimagazin felkérésére vállalta el
Borítókép:  LifeTV / YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fiatal volt, de nem kellett neki a pénz, ingyen vállalta a fotózást.

Köllő Babett nemcsak a luxusfeleségek kényelmes életét éli, hanem nagyon keményen dolgozik eredeti szakmájában is. A színésznőt mostanában a TV2 különböző produkcióiban láthatjuk, multimilliomos férje, András azonban olyan hátteret teremtett meg számára, hogy immár nem szükséges bármilyen felkérést elvállalnia.

A Borssal folytatott korábbi beszélgetéséből az is kiderült, hogy Babett a fényűzést ugyan könnyen megszokta, ám ennek ellenére nem szórja ész nélkül a pénzt. A legtöbbször a saját keresetéből vásárol, „zsebpénzt” sem kap a párjától.

Nem az anyagiak vezérelték akkor sem, amikor 2003-ban (részben) levetkőzött az FHM férfimagazinnak. Igazán visszafogott fotók készültek az akkor 24 éves szépségről, és a színész-műsorvezető azt is elárulta, hogy teljesen ingyen, mert az ezzel járó publicitás számára többet ért.

Babett sötét és aranyszínű fehérneműkben is pózolt a fotósnak, a legtöbben azonban arra a képre emlékezhetnek, amelyen a melleit szolidan látni engedő rózsaszín felsőben, illetve a combjait megmutató spagettipántos bugyiban bűvöli el az olvasókat.

A körülményekről tavaly a LifeTV csatorna Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában is beszélgetett.

„Ez volt életem legledérebb fotózása. A legdurvább kép talán az volt, amikor háttal álltam félmeztelenül, aztán visszafordultam, és akkor picit talán a mellem látszódott oldalról”

– emlékezett vissza Babett, azt is viccesen hozzátéve, hogy fiatal volt, és kellett neki a pénz. A dekoltázsát tévéműsorok zsűritagjaként is többször megmutatta, és ennek kapcsán azt is elárulta, hogy háromszor feküdt plasztikai sebész kése alá, és többször már nem szeretne.

Mindig egyre nagyobb méreteket kért, mert a szülés és fogyókúrázás miatt kissé meg voltak ereszkedve a cicijei. Nem akarta, hogy összevagdossák, ezért kérte, hogy legutóbb is nagyobb implantátumot helyezzenek be, és most valóban úgy érzi, hogy minden a helyére került.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás