promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális ikertornyok: Britney Spears-nek van egy fatal húga, aki teljesen úgy néz ki, mint az egykori pophercegnő
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jamie Lynn Spears 31 éves.

Britney Spears a kilencvenes évek végének és a 2000-es évek elejének egyik legfelkapottabb előadója volt, aki akkor élt, ismeri legalább egy számát, hiszen a tévécsatornák is halomra játszották, és az is biztos, hogy Britney-be fél Magyarország szerelmes volt jó pár évtizeddel ezelőtt. És bár az elmúlt években nem hallhattunk jó híreket a díva háza tájáról, ennek ellenére folyamatosan cikkeznek róla és a családjáról az újságok.

Britney húga, Lynn elképesztően hasonlít a díva fiatalkori énjére, talán ha az utcán jönne velünk szembe, már akkor tudnnánk, hogy rokoni szálak köthetik őt Britney Spearshez. A nagy hasonlóság ellenére a két testvér között korábban már nagyon elmérgesedett a viszony, hiszen Lynn írt egy könyvet, amelyben olyan dolgokról ít, amelyekről eddig nem volt szó sehol.

A testvérek ezen természetesen összevesztek, miközben Lynn az elmúlt években folyamatosan a saját karrierjét építette, a saját ismertségét próbálta növelni. Hiszen Lynn is énekesnői babérokra tört az elmúlt jó 10 évben, tehát testvére útjára tévedt. A korábbi debütáló számának az volt a címe, hogy How Could I Want More.

Sőt, őt korábban már a Nickelodeon-on is láthattátok, bár valószínűleg nem gondoltátok, hogy ő Britney húga. Lynn ugyanis korábban állandó szereplője lett a Sok hűhó című szériának.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás