promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivien a fenekével, Vajna Tímea a meztelen mellével hódít az interneten
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vasvári Vivien és Vajna Tímea intim képei miatt robbant fel az internet.

Vasvári Vivientől nemrég a közösségi oldalán kérdezték a követői, hogy szerepelni fog-e mostanában valamilyen műsorban. A luxusfeleség elárulta, hogy nemsokára látható lesz egy műsorban, azt azonban még nem árulhatja el, hogy melyikben.

Vivien emellett arra a kérdésre is reagált, hogy miért nem vállalt szerepet még a Dancing with the Stars-ban.

„Rengetegen írtátok, hogy nagyon látnátok a Dancing with the Stars-ban… Hívtak idén is, de egy éve és most sem vállaltam el. Bocsi mindenkitől. Pedig imádnék azokban a ruhákban tánci táncizni. Ennek a fő oka, hogy hosszabb műsorok miatt nem szeretnék a gyermekeimtől elszakadni, hiszen a felkészülési idő és a verseny is rengeteg időt vesz el, én pedig ezt az időt a családommal szeretném tölteni. A második ok pedig, hogy rengeteget láthattatok belőlem, mire vagyok képes, amikor versenyezni kell másokkal, és megmutatni, ki mit tud, de azt gondolom, ennyi elég is volt. Más célok-álmok és tervek vannak előttem”

- fogalmazott Vasvári Vivien, aki nemrég a formás fenekének látványával örvendeztette meg a követőit.

Hasonlóan intim képeket posztolgat mostanában Vajna Tímea is, akinél egyre gyakrabban látunk félmeztelen fotókat. Andy Vajna özvegye nemrég olyan ruhában pózolt, amiből szinte teljesen kiestek a mellei, míg a legutóbbi posztjához mellékelt fotóhoz már nem is vett fel felsőt, így meztelen kebleit - ha nem is teljesen - most mindenki megcsodálhatja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás