promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi itt hagyta Magyarországot - már azt is tudni, hova ment
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi elhagyta az országot.

Szabó Zsófi nemrég egy olyan képet rakott ki a közösségi oldalára, ami a Budapest Nemzetközi Repülőtéren készült. Zsófi a Wizz Air egyik gépével fotózkodott, egyik kezében egy szürke, gurulós bőrönddel. Az nem derült ki a posztjából, hogy hova utazik az RTL Klub műsorvezetője, de Dombóvári István szerint Párizsba repült.

Nem telt bele sok időbe, Zsófi egy újabb bejegyzést tett közzé az Instagram-oldalán, amivel jelezte a követőinek, hogy Dubai-ba repült. A műsorvezető egy csinos, narancssárga ruhában pózolt a festői látványú felhőkarcoló várossal, és szemmel láthatóan remekül érzi magát.

Azt nem tudni, hogy Szabó Zsófi mi okból utazott az Egyesült Arab Emírségek fővárosába, valószínűleg csak egy kis augusztusi nyaralásról van szó, de nem kizárt, hogy munka áll az utazás hátterében. A műsorvezető az Insta Story-jában megmutatta, hogy melyik hotelben szállt meg, és milyen ínycsiklandozó köszöntőfalatok várták őt a szálloda szobájában.

Valószínűleg most nagyon sokan irigykednek Zsófira, biztos vannak egy páran, akik szívesen lennének most Dubai-ban, és pezsgőznének valamelyik épület tetején.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás