promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea ledobta a melltartót, félmeztelenül mutatta meg formás kebleit
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Félmeztelen Vajna Tímeával jó indítani a hetet.

Vajna Tímea nemrég az Insta Story-jában tette közzé, hogy akupunktúrás kezeléssel készítik fel a méhét a terhességre. Úgy tűnik, vőlegényével, Zoltánnal végre elhatározták magukat, és belevágnak a babaprojektbe.

Nem sokkal az említett fotó után az özvegy ismét egy pikáns tartalmat posztolt ki a közösségi oldalára, ugyanis a tengerparton mutatta meg formás kebleit. Az első képen Tímeán még bikinialsó és felső is van, de kicsit összenyomta az ikreket, hogy még nagyobbnak tűnjenek.

A második fotóért már hajlandó volt ledobni a melltartóját, Tímea a homokban térdelve takarja ki a mellbimbóit; minden bizonnyal ez az a kép a háromból, ami a leginkább tetszik a követőinek. A harmadik képen már ismét teljes fürdőruha szettben láthatjuk a luxusözvegyet, viszont egy sokkal színesebb darabot visel, ami stílusban is teljesen más, mint az előző két képen látható.

Vajna Tímea ezeket a képeket, mint emlékeket osztotta meg az Instagram-oldalán, ami nem is olyan régiek, hiszen tavaly nyáron készültek. A poszt alatt nagyon sok dicsérő, bókoló hozzászólás olvasható a kommentszekcióban, szemmel láthatóan mindenkinek tetszik, hogy Timi ennyi intim tartalmat oszt meg a közösségi oldalán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás