promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle egyetlen mondat miatt haragudott meg egy életre az ismert énekesnőre
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Meghan Markle eléggé haragtartó típus.

Meghan Markle jó nagy „bonyodalmat” hozott magával a brit királyi család életébe, hiszen szinte onnantól kezdve, hogy összejött Harry herceggel, folyamatosan követi őt a botrányok hada, bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az angol bulvárlapok évek óta szinte közellenségként kezelik őt, főleg, amiért „kirángatta” Harryt a nagymamája, II. Erzsébet oltalmazó „karmai” közül – nem csoda, hogy a Királynő állítólag nem kedveli az egykori színésznőt.

Meghan Markle és Harry már egy ideje Amerikában élnek, és élik a celebek életét, hiszen a tévék csak úgy kapkodnak értük, hogy megtudják, mi lesz a következő lépésük. Természetesen pár szupersztár barátot is szereztek maguknak az Egyesült Államokban, de úgy tűnik, hogy vannak még Meghanban tüskék a múltbéli sérelmek miatt, amiket nem igazán tud megbocsátani még évekkel később sem.

Most kiderült, hogy Meghan Markle és Harry jó barátságot ápolnak A Karib-tenger kalózai-, illetve A Gyűrűk Ura-széria jóképű sztárjával, Orlando Bloommal, de a színész szerelmét, Katy Perryt már nem kedvelik annyira, mivel az énekesnő még 2018-ban kritizálta Meghan esküvői ruháját – csupán annyit mondott a Givenchy ruhakölteménnyel kapcsolatban, hogy: „bár választott volna másikat”.

Ez a mondat állítólag elég volt ahhoz, hogy Meghan Markle örökre megharagudjon Katy Perryre, hiszen akkoriban annyi támadás érte őt, hogy még egy ilyen nem túl bántó hozzászólást is könyörtelen beszólásként élt meg. Reméljük, hogy sikerül egyszer megbeszélniük a problémát.

Meghan Markle amúgy Katalin hercegnével se mindig jön ki:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás