Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vajna Tímea lebukott: azonnal kiszúrták a fotóján

Vajna Tímea lebukott: azonnal kiszúrták a fotóján

Színes

Vajna Tímea lebukott: azonnal kiszúrták a fotóján

Színes

Promotions 12:12

Vajna Tímea a képe miatt bukott le.

Vajna Tímea mostanában nem sok értelmes dolgot osztott meg a közösségi oldalán. Andy Vajna özvegye az elmúlt időszakban vagy egy-egy macskáról, vagy a testéről rakott fel képet az Instagramra. Legutóbbi bejegyzése alatt az egyik kommentelő megkérdezte tőle, hogy dohányzik-e még, és mint kiderült, Tímea az egyetemen és férje halála után egy évig cigarettázott, azután abbahagyta; most viszont már a szagától is undorodik.

Nyilván nem lenne szerencsés, ha Vajna Tímea még mindig dohányozna, hiszen úgy tűnik, hogy vőlegényével, Zoltánnal végre elhatározták magukat, és belevágnak a baba-projektbe. Erről árulkodik az özvegy egyik Insta Story-ja is, amin az látható, hogy Tímea méhét akupunktúrás kezeléssel készítik fel a terhességre. Azért is vehetjük biztosra, hogy a jövőbeni várandósság miatt vetette alá magát ilyen kezelésnek, mert a képen szerepel egy Oroszlánkirályos minta is, ahogy a majom a magasbe emeli a kis Szimbát.

Ha Tímea eddig titokban is akarta volna tartani, hogy babát szeretnének, ezzel a képpel lebukott a követői előtt.

Mindeközben az özvegy húga, Palácsik Lilla mindenórásan a kórházban fekszik, hiszen férjével, Visváder Tamással már második gyermeküket várják. Lilla eredetileg szombatra volt kiírva, de mind ez idáig nem indult meg a szülés.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria