promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL Klubon rengeteget hancúrozó VV Virág lovagol, bikiniben pózol, és még a klipjét is kiadta
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Való Világban megismert VV Virág éli a mindennapjait, és egyre jobban élvezi az életet.

Bátran kimondhatjuk, hogy a Való Világ 10 legérdekesebb és legaktívabb párja mindenképpen VV Virág és VV Dani volt. Láthattunk tőlük bőven konfliktust, na meg szeretkezést. Mindketten kiestek a játékból a finálé előtt, de így is történelmet írtak, mivel ők hancúroztak a legtöbbet a képernyőn.

A végére már teljesen ki tudták zárni a kamerákat, a nézők pedig láthattak mindent. Aki szeretné, az a lenti cikkünkben fel is elevenítheti ezeket a pillanatokat. Igazából annyi volt belőlük, hogy egyetlen cikkbe képtelenség volt besűríteni anno.

A Való Világ bár néha botrányos bulvár pillanatokat generál, de mégis egy komoly játék, ráadásul érdekes kielemezni a versenyzőket is, akik rengeteg időt töltenek egymással összezárva. Kialakulnak viták, barátságok, na meg szerelmek.

Mindenki ledöbbent, hogy VV Virág és VV Dani az RTL Klub műsora után is együtt maradt elég sok ideig. Itt már eldőlt, hogy a benti kapcsolatuk nem csak kényszerből, vagy fellángolásból jött létre. Aztán jött a szakítás, is VV Virág elmondta, hogy a párja igazából elnyomta, ő pedig még fiatalon élni szeretni, valamint felépíteni önmagát.

Az is nehezítette a kapcsolatukat, hogy VV Virág és VV Dani családja abszolút nem jött ki jól egymással. A szakítás végül közös döntés volt, aminek talán Virág családja örült a legjobban, akik kezdetektől fogva nem támogatták ezt a románcot.

Ledneczky Virág Instagramja közben átlépte a 78 ezres követőtábort. A Való Világ egykori játékosa tényleg igyekszik kiélvezni az élet minden pillanatát. A fotóin láthatjuk, hogy bikiniben vagy éppen egy Mercedes előtt pózol, de még lovagol is.

Virág legutóbb azért került a címlapokra, mert állítólag csókolózott Shane Tusuppal. Ha ez nem lenne elég, ő is belevágott a zenélésbe. A fotók után a legújabb klipjét is láthatjátok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás