promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi kitálalt, elmondta a teljes igazságot
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nincs több titok, Berki Mazsi végleg eloszlatta a pletykákat.

A napokban felröppent a pletyka, hogy Berki Mazsira ismét rátalált a szerelem. Berki Krisztián özvegyét Nádai Anikó exe, Kovács Dániel Richárd társaságában fotózták le egy rendezvényen. A magyar média azonnal rászállt a pletykára, míg az internet népe ismét elkezdte szidni Mazsit, hogy három hónappal a férje halála után máris bepasizott.

Azonban most több fronton is meg lett cáfolva, hogy Berki Mazsi összejött volna Kovács Dániel Richárddal. Az özvegy egyik ismerőse a Blikk-nek így fogalmazott:

„Mazsi nagyon hálás minden olyan embernek, aki együttérez vele és segíti ebben a nehéz időszakban. Dániel is közéjük tartozik, jó barátja és támasza. Mazsi még nem nyitott a férfiak közeledésére, de a megértő szavakat és a segítő kezet elfogadja. Szerintem nincs abban kivetnivaló, hogy nem akart egyedül üldögélni egy partin”

Nádai Anikó egykori kedvese a közösségi oldalán öntött tiszta vizet a pohárba:

„Nem, nem vagyok Berki Mazsi új párja, nem együtt érkeztünk a rendezvényre, csupán egy asztalhoz ültettek bennünket és lefotóztak. Nyilván ez egy jó gumicsont a sajtónak, hogy lehessen mit rágcsálni, azonban a rólunk megjelent cikkeknek semmilyen valóságalapja nincs, csupán egy clickbait hülyeség. Az égvilágon semmi közünk nincs egymáshoz, nem volt, nem is lesz”

Hasonlóan járt el Berki Mazsi is, aki szintén a közösségi oldalán tálalt ki az ügyben. Az özvegy számára elég kellemetlen, hogy ilyet állítottak róluk a médiában.

„Kovács Dániel Richárdot, tisztelem és becsülöm, mint embert, de semmilyen gyöngéd érzelmi szál nem köt hozzá. Roppant kínosnak élem meg, hogy valótlant állítanak rólunk. (...) A rendezvényre egy kedves barátnőmmel érkeztem, de az ültetés során kerültem Kovacs Dániellel egy asztalhoz, ahogy ez egy rendezvényen szokás. A színházban is egyik oldalunkról a barátunk, kedvesünk ül, a másik oldalon egy idegen. Mégsem jut senkinek sem eszébe, hogy azzal összekössön bennünket. Csak egy parányi normalitás olyan sokat segítene”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás