promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szeretnél Instagram híresség lenni? Ezzel a trükkel Te is az lehetsz
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha szeretnéd növelni Instagram követőid számát és jobb eléréseket produkálni, akkor ki kell próbálnod az Instagram újítását, az Instagram Reels videókat! 

A Reels szerkesztő eszközeivel rövid (legfeljebb 60 másodperces) szórakoztató videókat készíthetsz, amelyeket könnyű megosztani, és nem tűnnek el, mint a történetek. Megtanítunk mindent, amit az első Instagram Reels videód létrehozásáról tudni kell, a tartalom tervezésétől a klippek rögzítéséig és postolásáig.

Mik azok az Instagram Reels videók?

Az Instagram videók rövid, figyelemfelkeltő klippek, amelyeket könnyű megosztani.

Legfeljebb 60 másodperces videókat hozhatsz az létre és szerkeszthetsz az Instagrammba beépített applikációval.

Az Instagram-felhasználók minden fiókból látják ezeket a videókat, nem csak az általuk követetteket. Ez már egy hatalmas különbség a történetekhez képest.

A történetekkel ellentétben, amelyeket a felhasználók csak fiók követése után látnak hírfolyamaikban, bárki görgetheti a Reels lapját, hogy új tartalmakat fedezzen fel, amelyek tetszenek neki, ez lényegében olyan, mint a TikTok ForYou oldala.

A videók tartalmazhatnak zenét, hangot, szűrőket és egyebeket, amelyek be vannak építve a szerkesztőbe, szintén ugyanúgy, mint a TikTok-ban.

Válassz a népszerű zenei katalógusból, adj kreatív hangot vagy effekteket a videóhoz, használj a beszéd narrációt, és használd kedvenc szűrőidet és effektusaidat, hogy valami hatalmasat alkoss.

Miért érdemes kipróbálnod?

Növeld a márkaismertséget és/vagy a követőid számát.

A videókat úgy tervezték, hogy megmutassák azoknak, akik még nem követnek téged. Valószínűleg egy jól kivitelezett videó megjelenik meg a hasonló érdeklődésű emberek Reels és Explore oldalain, így új közönség is könnyen felfedezheti a profilodat.

A videókat a felhasználók rendkívül egyszerűen megoszthatják barátaikkal, így tökéletes lehetőség, hogy elterjedjen az online felületen.

A történetek és bejegyzések mellett a felhasználók kedvelhetik, kommentálhatják és ezzel növelve fiókod elérését.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás