Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Curtis megmutatta új csúcsmodern csodaautóját, le fog esni az állad legalább kétszer

Curtis megmutatta új csúcsmodern csodaautóját, le fog esni az állad legalább kétszer

Színes

Curtis megmutatta új csúcsmodern csodaautóját, le fog esni az állad legalább kétszer

Színes

Promotions 19:38

Elképesztő gyönyörűség.

Curtis kapcsán az elmúlt időszakban Magyarországon a média Majkával való szakításával volt tele, a két rapper úgy döntött, hogy külön utakon folytatják tovább karrierjüket. Ám nemcsak negatívabb hírek érkeznek a rapperek háza tájáról, hanem bizony pozitívak is, nemrégiben Curtis ugyanis megmutatta az új jövevényt, az új csodaautóját, amelytől legalább kétszer is le fog esni az állad.

Az új autók néha tényleg olyanok, mint a családtagok, a média pedig rengetegszer számol be róluk olyan esetben, amikor bizony valamelyik sztár vagy celeb új szponzorautót kap, vagy éppen vásárol egyet. Sőt, az újságírók néha még azt is lenyomozzák, hogy a csodaverdának mennyi a piaci ára Magyarországon.

Az új autók bemutatása a közösségi térben pedig egy új műfej lett, sokszor még egy kis közösségi média esemény is társul a nagy leleplezéshez, amelynek keretében a sztárok átveszik, megpillantják az új járművűket. Az ezekhez kapcsolódó őszinte és meglepő pillanatok pedig mindenkit érdekelnek. Az egyik leghíresebb ilyen leleplezés az elmúlt évben például az volt, amikor Tóth Gabi kapott 12 milliós csúcsverdát. A videó IDE kattintva meg is nézhető.

Most a Ripost szúrte ki, hogy Curtis egy új Instagram Storyban mutatta be vadiúj járművét, a lap pedig annak is utánajárt, hogy az Audi listaára 26 millió forint. Curtis Audijáról a Ripost oldalára kattintva láthattok fotókat is.

Borítókép: TV2 Play

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria