promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Aniston bikinis képeitől hangos az internet, elképesztő formában van a Jóbarátok sztárja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Aniston egyszerűen képtelen bármiféle jelét is mutatni az öregedésnek.

Jennifer Anistont a nagy sikerű Jóbarátok című sorozatban ismerte meg a közönség, amiben évekig ő alakította Rachel karakterét. A színésznő annyira kiemelkedett a szériából, hogy utána sikeres mozisztár lett belőle, de az emberek azóta is csak Rachelként tekintenek rá, hiszen annyira összenőtt a szereppel – de ő nem bánja, hiszen máig nagyon hálás a szeretetért, amit a közönségtől kap.

Jennifer Aniston nemcsak a tehetségével hívja fel magára az emberek figyelmét, hanem a gyönyörűségével is, hiszen a jelenleg 53 éves híresség most is csúcsformában van, mintha egyáltalán nem öregedne – sőt, a rajongói többsége szerint, ahogy egyre idősebb, úgy lesz egyre szebb és szexibb.

Viszonylag ritkán posztol Jennifer Aniston a közösségi oldalára, de most ismét aktivizálta magát, ráadásul egy egész meglepő bejegyzéssel jelentkezett: megmutatott pár képet a nyaralásáról, a felvételek zömén pedig bikiniben szerepel – mondani sem kell, hogy a világsztár fürdőruhás fotói rögtön felforrósították a hangulatot, hiszen csodálatos alakja van.

A nyaraláson amúgy ott volt az Ozark című sorozat sztárja, Jason Bateman is, hiszen évek óta nagyon jó barátja a színésznőnek, aki a poszt szövege alapján nagyon visszavágyik a helyre, ahol a felvételek készültek – nem csoda, mivel valóban lenyűgöző helyen voltak.

Itt lehet megnézni Jennifer Aniston bikinis képeit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás