promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Béres Anett végre kitálalt, ez történt valójában a nagy port kavaró teaszeánsz éjszakáján
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Béres Anett minden részletet elárult az utóbbi hetek legbotrányosabb esetéről.

Egy orkán erejével csapott le a hír, hogy a Való Világ egykori sztárja, VV Anett súlyosan megsérült egy rejtélyes teaszeánsz után. A híresség egy ayahuasca nevezetű készítményt fogyasztott, majd durván hallucinált, berohant az erdőbe, és csak jóval messzebb találták meg, elég aggasztó, életveszélyes állapotban. Eddig homály fedte a nagy port kavaró esetet, de most végre kiderült a teljes igazság.

Béres Anett a Fókusznak nyilatkozott először mélyebben élete minden bizonnyal legszörnyűbb estéjéről, és elárulta, hogy a híresztelésekkel ellentétben nem kígyókat hallucinált, hanem azt, hogy a szeánszot vezető nő maga a Sátán, ezért elmenekült előle, hogy ne tudja megszállni a testét. Az erdőn keresztül próbálta megtalálni a kocsiját, de bujkált, nehogy megtalálja őt, és végül eltévedt. Eljutott egy magaslesig is, és minden bizonnyal itt szerezte a súlyos sérüléseit.

„Emlékszem, felmásztam a magaslesre és ücsörögtem. Nagyon-nagyon féltem. Próbáltam legyőzni a félelmemet. És a következő képem az, hogy lent vagyok”

mondta Béres Anett.

Miután megsérült, négykézláb próbált tovább menekülni Béres Anett, aki a pletykák ellenére nem volt meztelen, csupán a pólóját vette le, mert melege volt, de sajnos emiatt később reszketett a hidegtől éjszaka. Ment, ameddig bírt, rettenetes gondolatai voltak, imádkozott, és végül meglátott egy kocsit. Nagyot kiabált, de nem hallották őt, mégis megálltak, hogy kirakjanak egy hűtőládát az autóból, majd meglátták őt – ennek köszönheti az életét a híresség, akinek megműtötték a gerincét és a lábfejét is, de szerencsére már sokkal jobban van, és jelenleg is az édesanyja ápolja őt.

Itt lehet megnézni a Béres Anettel készített interjút:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás