promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Playboy tíz évig üldözte a gyönyörű keletnémet sportolónőt, mire az végül levetkőzött – és kiderült, hogy alul a természetes megjelenést kedveli
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Katarina Witt nem panaszkodhatott, hét számjegyű összeget kapott a fotózásért.

Az egykori NDK (vagyis Kelet-Németország) egyik legsikeresebb és legszebb sportolója Katarina Witt volt. A kétszeres olimpiai bajnok műkorcsolyázónőt a nyugat is ámulattal figyelte, nem hiába aratott páratlan sikert, hogy az akkor 33 éves szépség 1998-ban levetkőzött a Playboynak.

A férfimagazin decemberi számának címlapjára került, mégpedig egy meglepően szolid portréval, még a melleiből sem kaptak ízelítőt a kíváncsi olvasók. A belső lapokon aztán bőséges kárpótlásban részesültek, még azt is megtudhatták, hogy a hajdani sztársportoló „odalent” a természetes megjelenést kedveli.

Az elbűvölő Katarina a nyolcvanas években élte fénykorát, a szarajevói téli olimpián (1984-ben) vált világszerte ismertté. A következő játékokig aztán a világ legjobb korcsolyázójaként tartották számon.

1988-ban még éppen tartotta magát a régi, keleti-nyugati szembenállásra épülő világrend, de Katarinának mégis sikerült profi karrierbe kezdenie, és ekkor három évig Észak-Amerikában turnézott. 1994-ben búcsúzott az amatőr élsporttól (bár még egészen 2008-ig fellépett), majd 4 évvel később került sor arra a bizonyos Playboy-fotózásra.

Olyan nagy sikert aratott, hogy az összes lapszámot elkapkodták, ez utoljára Marilyn Monroe szereplése idején fordult elő. Katarina elmondása szerint tíz évig „üldözte” őt a férfimagazin, mire igent mondott nekik.

Pontos összeget nem árult el, csupán annyit, hogy 7 számjegyű összeget kapott a fotózásért, dollárban, ami kétségkívül megérte számára. Szerencséje volt, hiszen a nyolcvanas évek végén még rajta tartotta a szemét a Stasi, vagyis a keletnémet titkosszolgálat, ám 10 évvel később már senkit sem érdekelt odahaza, hogy miért és mennyiért vetkőzött le. Katarina megerősítette, hogy megkapta a későbbi amerikai elnök, Donald Trump személyes mobilszámát is, ám alighanem ő volt az egyetlen nő, aki sohasem hívta fel a rámenős férfit.

„A fotózás a lehető legjobb pillanatban történt. Néhány lány azért szerepel a Playboyban, hogy lökést adjon a karrierjének, míg én akkor a pályám csúcsán voltam. Hatvannál is több amerikai városban léptem fel, magángéppel repültem. Szerepeltem a Ronin című filmben Robert De Niróval, szóval elképesztő évem volt, és így talált meg a fotózási ajánlat”

elevenítette fel a történteket a most 56 éves exsportoló.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás