promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrjítő: a csodatestű Katalin hercegnéről intim fotók kerültek fel az internetre, a fél világ ezeket pörgeti most
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezek a leghíresebb lesifotók, amelyek a bámulatosan gyönyörű hercegnéről készültek.

A brit királyi család tagjait rengeteg formális és informlis kis szabály köti, így többek között nyilvános helyen a csókváltás sem "engedélyezett" a családtagoknak, és ha néha meg is törik ezt a hagyományt a család tagjai, évtizedekeben mérhetők ezek a furcsa pillanatok. Persze vannak kivételek is, hiszen például Meghan Markle, mielőtt II. Erzsébet családjának tagjává vált, számtalan sorozatban szerepelt, és bizony megestek olyan intim pillanatok és képkockák, amikor bizony csak nagyon keveset takart a kamera.

A Brilliáns elmék című sorozatban több ilyen jelenetben is látható Meghan Markle.

Ám ezeken a kis kuriózumokon kívűl nemigen láthatunk pikáns képeket a királyi család tagjairól. Ám vannak kivételek, ez a műfaj pedig a lesifotó.

Nagyon ritka az, hogy a brit királyi család egyes tagjairól pikáns, már-már intimségbe hajló lesifotók készüljenek, így pedig vannak olyan képek, amelyek időről időre feltűnnek újból a neten, ilyen például az is, amikor a gyönyörű Katalin hercegnét hófehér bikiniben fotózták le. A képek még 2006-ban készültek, amikor a hercegi pár a barátokkal együtt Spanyolországba látogatott, méghozzá a pompás Ibizára, az üdülőparadicsomba. A szexi képek IDE kattintva nézhetők meg.

(via Velvet)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás