promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyuricza Dóra mellei taroltak a Szigeten, Palvin Barbi szuperdögösen ment fesztiválozni
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Extrém öltözetben, mellvillantós szettekben mentek a Sziget Fesztiválra a magyar sztárok.

Hétfőn lesz az idei Sziget fesztivál utolsó napja. A zárónapon fellép többek között az Arctic Monkeys, Sam Fender, Princess Nokia, és a Clutch. Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvényét két év kényszerszünet után ismét az Óbudai-szigeten rendezték meg. Az idei Szigeten nagyon sok magyar hírességbe is bele lehetett futni, akik közül néhányan igen extrém öltözékekben jelentek meg a fesztiválon, de voltak olyanok is, akik olyan szettekben buliztak, amelyek nem sok mindent hagytak az emberek fantáziájára.

Rácz-Gyuricza Dóra felsője például igen csak kiemelte a fiatal édesanya dekoltázsát. Rácz Jenő felesége a közösségi oldalára posztolt közös képet Puskás-Dallos Bogival, aki visszafogottabb öltözékben érkezett a Szigetre.

Nem fogta vissza magát a ruhát illetően az Exatlon Hungary egykori Kihívója, Benedek Réka sem, akiről nemrég derült ki, hogy egy párt alkot a Kihívó-csapat egyik férfi versenyzőjével, Fülöp Marcival. Réka az EFOTT-on készített közös fotót szerelmével, a Szigeten már csak egyedül állt a kamera elé. A fiatal, dekoratív lány igen extravagáns felsőt választott a fesztiválra, ugyanis alul szinte teljesen kilátszanak a formás melleit.

Metzker Viki DJ Yaminával együtt rombolták le az arénát a Szigeten, ugyanis egyik éjszaka másfél órán keresztül ők szolgáltatták a partizenét a népes közönségnek. A kebelcsoda lemezlovas is olyan ruhát választott a fellépésre, ami elég sokat megmutatott méretes kebleiből, amit a színpadra lépés előtt még a tükör előtt, nyuszi álarcban mutatott meg a követőinek.

Palvin Barbi szerelme nélkül jött el a Szigetre, és emiatt úgy érzi, hogy most nem volt meg a korábbi varázsa a fesztiválnak. Ettől eltekintve kétségtelen, hogy Barbi volt az idei Sziget legdögösebb fesztiválozója, a természetes szépség ugyanis olyan ruhát választott, ami egyben extrém és szolid is.

Viczián Viktória a rá jellemző stílusban öltözött fel. Somhegyi Krisztián barátnője egy hosszúszárú, fűzős bakancsot, egy rövid kis farmernadrágot, és egy lila levelekkel kirakott, fekete felsőt vett fel, amihez kiegészítőnek egy zöld keretes napszemüveget választott.

Catherine Dederick, azaz Mardoll sem hazudtolta meg magát. A pózoló rapperlány ismét szabadabban bulizhatott, hiszen nemrég szakított a barátjával. Nem bízott semmit az emberek fantáziájára, Mardoll egy világoskék szettben érkezett a Szigetre, ami alá még melltartót sem húzott. Mellbimbóit csak két díszítőelem takarja el. Egy ilyen ruhával biztosra vehetjük, hogy aki csak szembetalálkozott Mardollal a fesztiválon, nem a homlokán lévő mintázaton akadt meg a szeme.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás