promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka vadító bikinis képekkel reagált a gusztustalan támadásokra - A hatalmas mellei még a rosszakaróit is le fogják nyűgözni
Borítókép:  youtube.com/Szeretlek Magyarország.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka egyértelmű üzenetet küldött a negatív kommentelőknek, és azoknak is, akik szeretik őt.

Nemrég nagy port kavart, mikor kiderült, hogy létezik egy Facebook csoport, ami kizárólag azért jött létre, hogy ott szidják a Schobert családot és az Update termékeket, ráadásul állítólag Béres Alexandra áll mögötte. A híresség tagadta a dolgot, Schobert Norbi pedig szinte hadat üzent, mivel nem hagyja tovább, hogy bárki őt, vagy a szeretteit alázza – Bíró Icát és Béres Alexandrát is keményen helyre tette a minap:

Schobert Norbi éppen Balin van az Alakreform táborosokkal, és természetesen a szeretett felesége, Rubint Réka is vele tartott a meseszép helyre. A fitneszedző eddig egyáltalán nem volt olyan aktív a botránnyal kapcsolatban, mint az ebben már-már rutinosnak számító férje, és most elárulta, hogy miért van ez: egyszerűen nem akar törődni a rosszindulatú, negatív, irigy emberekkel, hanem inkább magára (és a családjára) fókuszál – és milyen jól teszi.

„Bárki is álljon az utadba, egyetlen emberről SOHA ne mondj le : Önmagadròl! Mert soha nem az eredmènyt fogják irigyelni, hanem az elhatározásod! Én is megkaptam és megkapom a mai napig azt a kritikát, ami hozzám nem tesz, viszont a lendületemből rengeteget elvenne, ha foglalkoznék vele! Mi a titok?! Nem érdekel… és Téged se érdekeljen semmi más, csak a CÉLOD! Mert egy életed van és Te töltöd meg tartalommal! Egyet soha ne feledj! Ha végig viszed, az élet Téged fog igazolni!”

– írta Rubint Réka a közösségi oldalán.

Dicséretes, hogy Rubint Réka még a rengeteg, egészen gusztustalan beszólás és támadás ellenére is meg tudja őrizni a pozitív hozzáállását, és nem engedi, hogy lerombolják őt a rosszakarók, akik folyamatosan le akarják járatni a családjával együtt. Nem hiába követik őt már több mint 464 ezren Instagramon, ahol máris rengetegen kedvelték a posztját – bár ez minden bizonnyal azért is lehet, mert a fent olvasható üzenethez ezeket az elképesztően dögös, bikinis képeket mellékelte:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás