promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
L.L. Junior megmutatta a vadiúj luxuskocsiját, mindenkinek leesett az álla
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

L.L. Junior egy méregdrága csodajárgánnyal vigasztalódik a válása után.

Pár napja nagyon szomorú hírt kaptak L.L. Junior rajongói, ugyanis kiderült, hogy a rapper/énekes és a felesége, Körtvélyessy Kinga nem harcolnak tovább a kapcsolatuk megmentéséért. A közös gyermekükre való tekintettel, a békesség érdekében inkább úgy döntöttek, hogy külön folytatják tovább és elválnak. Már a Nyerő páros alatt is érezni lehetett köztük a feszültséget, és azóta is bármelyik műsorban jelentek meg együtt, ott szinte biztos, hogy kiütköztek súlyos véleménykülönbségek, így egyesek számára nem meglepő az elhatározásuk.

Úgy tűnik, hogy L.L. Junior már bizonyos szinten elengedte a dolgot, vagy legalábbis próbálja minden erejével elterelni a figyelmét a kapcsolatának végéről, hiszen a minap hatalmas bulit csinált az otthonában, ahol még táncosok is voltak, illetve szerzett magának egy luxuskocsit is: egy csodaszép Bentley szolgálja ki mostantól a híresség utazási igényeit, szóval nem aprózta el a Fekete vonat egykori tagja.

„Me-me-me-me-menj csak menj tovább”

– írta L.L. Junior a poszthoz, aminek a képénél éppen a Bentley volánja mögött ül.

A fenti szöveg egyértelműen arra utal, hogy L.L. Junior kész továbblépni, elengedni a múltat és mosolyogva, izgatottan tekinteni a jövőre – immáron egy Bentley-ből –, szóval kezdődhet az új élet tele bulizással, luxusélvezetekkel, meg persze sok-sok zenével és fellépéssel. Reméljük, hogy a sztár képes lesz feltölteni magát a válás után, hiszen a rajongói nagyon számítanak rá és a dalaira.

Itt lehet megnézni L.L. Junior luxusverdáját, amiről az eddigi kommentek alapján rengetegen csak álmodoznak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás