promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs eget rengető véleményt fogalmazott meg Alekoszról - Túl kemény volt, vagy igaza van?
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sebestyén Balázs szavaira egyszerre lehet dicséretként és oltásként is tekinteni.

Alekoszt a Való Világ 4-ben ismerte meg Magyarország, és miután megnyerte a műsort, megkerülhetetlen alakja lett a média világának. Szinte bármit mond, abból nagy valószínűséggel botrány lesz, ráadásul úgy tűnik, hogy ő ezt élvezi, és egyenesen lubickol a figyelemben, illetve a rázúduló kommentáradatban – a minap például elárulta az edzéstervét, ami több, mint meglepő elemeket tartalmaz:

A héten Sebestyén Balázsék is beszéltek Alekosz edzéstervéről a rádiós műsorukban, ahol természetesen jól kinevették a botrányhőst, aki állítólag 11-kor kel. Viszont érezni lehetett, hogy Sebestyén Balázs jóval nagyobbra tartja Alekoszt, mint Vadon Jani és Rákóczi Feri – a híresség ki is fejtette, hogy mit gondol az egykori Villalakóról, aki folyton képes kiakasztani az embereket a furcsaságaival.

„Ő kis mennyiségben azért egy gyöngyszem. Valójában nincs még egy ilyen egyéni gondolkodású, fura univerzumban létező ember. [...] Ő tényleg egy jelenség, én ezt szeretem benne, hogy nagyon unikális, nagyon egyéni. Lehet, hogy őrült, lehet, hogy direkt csinálja, lehet, hogy hergel, tök mindegy. De maga a jelenség azért nagyon rendben van. Van mögötte valamiféle szellemiség vagy üzenet. [...] Nem gondolom azt, hogy egy pillanatra is cserélnél vele, de borzasztóan szórakoztatónak találom az ő világnézetét, és ahogy ő gondolkodik”

– mondta Sebestyén Balázs Alekoszról a műsorban.

Úgy tűnik, hogy Sebestyén Balázs teljes mértékben átérzi, és tudja értékelni Alekosz humorát és személyiségét, így számára egyenesen szórakoztató, amit ő csinál és képvisel. Alekosz néha valóban már-már zseniális húzásokkal pukkasztja a polgárokat, de ez nem mindenkinek jön át, hiszen a posztjai alatti kommentek alapján egyesek szerint szimplán csak egy „idióta” – de minden bizonnyal majd az idő igazolja, hogy ő valójában egy fantasztikus humorista, sőt: a polgárpukkasztás Picassója.

Itt lehet meghallgatni Balázsék beszélgetését Alekoszról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás