Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Andi simán tovább passzolná Marics Petit

Tóth Andi simán tovább passzolná Marics Petit

Színes

Tóth Andi simán tovább passzolná Marics Petit

Színes

Promotions 08:38

Tóth Andi bárkinek odaadná Marics Petit.

Nemrég derült ki, hogy igazak voltak a pletykák Tóth Andiról és Marics Peti szerelméről, a fiatal előadók tényleg egymásra találtak, és azóta is boldog párkapcsolatban élnek. Ezt a románcot azonban sokan nem nézik jó szemmel, Marics Peti rajongói annyira rászálltak Andira, hogy vannak, akik még az énekesnő lakásához is képesek elmenni, hogy meglessék a szerelmeseket.

Egyesek olyanokkal támadják be a polgárpukkasztó énekesnőt, hogy elvette tőlük a jövendőbelijüket. Andi most ezekre a támadásokra reagált.

„Akik most otthon vagdossák az ereiket, hogy elvettem a jövendőbeli férjüket, azoknak üzenem: nem vettem el, menj rá, vidd haza, ha veled megy, tiéd lehet”

Tóth Andi azt is elmondta az Insta Story-jában, hogy miért döntöttek úgy Petivel, hogy titokban tartják a kapcsolatukat.

„Pont azért nem akartuk nyilvánosságra hozni, hogy ilyen fake pletykákkal mérgezzétek a kapcsolatunkat. De hát ezt sem lehetett, mert ugye a házam elé járkáltatok képért, hátha lekaptok minket együtt. Csak örüljünk annak, hogy két ember boldog és bízik egymásban”

Marics Peti rajongói természetesen nemcsak Andit, hanem a VALMAR énekesét is folyamatosan támadják. Az előadó nemrég azt kérte a követőitől, hogy válogassák meg a szavaikat, az érvagdosós, fenyegetőzős embereknek pedig azt tanácsolta, hogy beszélgessenek el az édesanyjukkal az élet dolgairól, mert a kialakult helyzet kezd betegessé válni.

Tóth Andi videóját alább nézhetitek meg:

Borítókép: TV2 Play