promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shane Tusup óriási dolgot bukott el az agresszív kirohanása miatt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki, a Szabó Zsófival való szakítása ismét hosszú időre megpecsételte Shane Tusup sorsát.

Mindenki ledöbbent, amikor Shane Tusup és Szabó Zsófi kapcsolata idén tavasszal hirtelen véget ért. Pont azért, mert amerikai edző el is jegyezte az RTL Klub műsorvezetőjét. Úgy látszik, hogy csak eddig ment minden tökéletesen.

Gyakorlatilag mindenki értetlenül nézett maga elé, hogy mi történhetett. Hozzá is tették, hogy sehol nem akarnak beszélni a történtekről, és mindenkit arra kértek, hogy ezt tartsák tiszteletben. Na igen, csak a média kiderítette, hogy Szabó Zsófi Shane Tusup agresszív kirohanása miatt szakított. A veszekedésük odaáig fajult, hogy az edző bezárta a műsorvezetőt egy szobába, és Zsófi édesanyjának is majdnem nekiment.

Valószínűleg ezek a dühkezelési problémák azok, ami miatt anno Hosszú Katinka is hátat fordított neki.

Mérő Vera anno egy posztjában leírta, hogy Szabó Zsófi mennyire „tökös” volt, hogy a legnagyobb szerelem közepén ki tudott lépni egy bántalmazó kapcsolatból. Az RTL Klub műsorvezetője ezt később meg is köszönte neki. Ezzel talán el is dőlt, hogy ők már sohasem lesznek egy pár.

Az élet megy tovább, de Shane Tusup nem csak élete másik nagy szerelmét bukta el, hanem óriási lehetőségeket is. A Blikk kiderítette, hogy az amerikai edző ott lehetett volna a Dancing with the Stars új évadában a versenyzők között, de ez a balhé keresztbehúzta a TV2 számításait. Nyilván itt az se lett volna probléma, hogy Szabó Zsófi egy konkurens tévécsatornánál van.  

„Hallottunk mi is arról, hogy tárgyaltak Shane-nel, és be kell vallanom, örülök, hogy végül nem került be a műsorba, én nem szívesen dolgoztam volna vele. Kemény időszak vár mindenkire, sok mindent kell megtanulniuk a hírességeknek. Iszonyatosan fárasztó feladat ez, ha emellett még valaki nehezen kezelhető, az pokol lenne mindenki számára”

– nyilatkozta név nélkül az egyik táncművész.

Végül a lap érdeklődésére a TV2 nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy Shane Tusup kis híján helyet kapott a showban. Az edző hazájában már 34. évadnál tart a széria, és nagyot tud dobni azon, hogy egy celeb karrierje ismét fellendüljön.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás