promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Hosszú Katinka falatnyi bikinire vetkőzött, és megmutatta a beolajozott, kidolgozott testét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hosszú Katinka képei olyan forrók, hogy még a Nap is irigykedve nézné őket.

Világklasszis úszónőnk, Hosszú Katinka a legutóbbi olimpián sajnos nem úgy szerepelt, ahogy a szurkolói, illetve ő szerette volna, így rögtön elkezdték pletykálni az emberek, hogy visszavonul, de szerencsére nem így lett. A sportoló jelenleg is aktív, az edzések mellett pedig arra is jut ideje, hogy kiélvezze az életet a párjával – viszont könnyen lehet, hogy a következő olimpián már nem fog elindulni, és azt is elárulta, hogy miért:

Hosszú Katinka minden idők talán legsikeresebb magyar úszónője, akinek már nem igazán van mit bizonyítania, hiszen rengeteg rekordot döntött, és sok-sok aranyéremmel tette büszkévé Magyarországot az utóbbi években – vagyis ha tényleg úgy dönt, hogy kihagyja a következő olimpiát, az is teljesen érthető, mivel tényleg szinte mindent elért már, amit a sportágban lehet.

Közel 400 ezer követője van Hosszú Katinkának Instagramon, ami azt jelenti, hogy rengeteg embert érdekel, hogy mi van vele, hogyan készül a versenyekre, illetve mivel tölti a hétköznapjait – a sportoló pedig a legújabb posztjával sokakat meglepett, hiszen nosztalgiázott kicsit, ráadásul nem is akárhogyan.

Hosszú Katinka nemrég kirakott képei között olyat is találunk, amin aprócska bikini van rajta, és beolajozott testtel pózol – mondani sem kell, hogy elképesztően dögösen néz ki.

A többi felvételen még egészen fiatalon is láthatjuk őt, illetve a pályafutásának fontos pillanatait is feleleveníti Hosszú Katinka – de a legfigyelemfelkeltőbb fotók azért mégis csak azok, amin szexin pózol.

Itt lehet megtekinteni Hosszú Katinka bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás