promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horváth Éva még Pamela Andersont is simán lenyomja ebben a piros fürdőruhában
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Horváth Éva pillanatok alatt szerepet kapna a Baywatch-ban, hiszen tökéletesek az adottságai.

Biztosan sokan emlékeznek még a Baywatch című, már-már kultikus sorozatra, amiben David Hasselhoff strandnadrágban futkározott, közben Pedig Pamela Anderson követte őt szexi, piros fürdőruhában – persze lassított felvételen, hogy a nézők kiélvezhessék a mozdulatsor minden századmásodpercét, hiszen akkoriban Pamela Anderson igazi szexszimbólumnak számított az egész világon.

Úgy tűnik, hogy tudat alatt Magyarország egykor legdögösebb modelljét, Horváth Évát is megihlette Pamela Anderson ikonikus megjelenése, hiszen nemrég kirakott magáról egy képet, amin ő is piros fürdőruhában látható – de ő nem a tengerparton menti benne az életeket, hanem inkább kertészkedik, ugyanis a felvételen éppen talicskával hordja a levágott füvet, ami bizonyos szempontból még csábítóbb.

Horváth Éva mindig is tudta, hogy mivel lehet elcsavarni az emberek fejét, hiszen a mostani fotója is egyszerre vicces és hatásos, ugyanis mérhetetlenül kívánatosan fest rajta azzal a talicskával a kezében. Nem hiába hívják őt sokan az ország MILF-jének, mivel két gyermek édesanyjaként is bombasztikus formában van, és egészen lehengerlő a megjelenése – arról nem is beszélve, hogy a kisugárzása is mennyire nőies.

Itt lehet megnézni Horváth Éva talicskás, piros fürdőruhás szexizését, amitől egyből forróbb lesz a hangulat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás